Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Kıyafetleri İçin 4 Alternatif

etiket Hafta Sonu Kıyafetleri İçin 4 Alternatif

Kozmy
28.02.2014 - 11:34 Son Güncelleme: 28.02.2014 - 12:55

Hafta Sonu Kıyafetleri İçin 4 Alternatif

Haftasonu gelse de rahat bir nefes alsak, gezsek, eğlensek dediğinizi duyar gibiyim. Arkadaş toplantıları, sevgiliyle buluşma ve alışveriş gibi pek çok planı sığdırdığımız hafta sonlarında hem şık hem de rahat görünmek isteriz. Eğer siz de gardırobun karşısında saatlerce ne giysem diye düşünenlerdenseniz, sizin için hazırladığımız kombin önerileri oldukça yardımcı olacaktır. Hemen tarzınızı seçin ve kendinizi dışarı atın!

Rahat

Jean pantolon ve sweatshirt ikilisini bir arada kullanacağınız rahat bir kombin ile spor-şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Soğuk havalarda büyük kurtarıcınız olan yün bere ile görünüşünüze sevimlilik katın. Stilinizi kısa bir bot ve omuz çantasıyla tamamlayarak tarzınızda bütünlük sağlayın.

Sportif

Bütün hafta boyunca topuklu ayakkabı giymekten sıkıldıysanız, spor ayakkabıları ayağınıza geçirmenin tam zamanı! Jean pantolon, salaş bir triko, rahat ayakkabılar ve sade bir at kuyruğu ile spor şıklığa imza atabilirsiniz. Sokağa çıkmak ve tüm haftanın stresini atmak için ne bekliyorsunuz.

Cool

Cool tarzınızı her daim yaşatmak istiyorsanız oversize bir palto, sıradışı bir güneş gözlüğü ve kısa botlar tam size göre! Şıklığınızı birkaç iddialı takıyla tamamlayabilirsiniz. Çanta olarak ise yandan askılı sade ama farklı bir model tercih edin.

Rock

Bu hafta sonu hem rahat hem de sezon trendlerine uygun bir görünüm yakalamak için denim gömlek ve deri pantolon ikilisini tercih edebilirsiniz. Stilinizi stiletto yada biker botla tamamlayabilirsiniz, seçim sizin. Ancak stiletto’larla rocker görünümünüze seksi bir hava katmak mümkün. Kombininizde Zımba detaylı parçalara yer vererek içinizdeki asi kadını ortaya çıkarabilirsiniz.  Çivili bir stiletto yada zımbalı bir çantaya ne dersiniz?

Kaynak: http://www.kozmy.com/blog/hafta-sonu-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın