Görüş Bildir
Haberler
2022 Kadir Gecesi Mesajları: En Güzel, Resimli, Dualı 'Bin Aydan Daha Hayırlı Olan' Kadir Gecesi Mesajları!

2022 Kadir Gecesi Mesajları: En Güzel, Resimli, Dualı 'Bin Aydan Daha Hayırlı Olan' Kadir Gecesi Mesajları!

ismail kahraman
08.05.2021 - 11:35 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 17:50

Ramazan ayının son haftasında gerçekleşen Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e Kuran-ı Kerim’in indiği bu özel gecede müslümanlar, sevdiklerine göndermek için '2022 Kadir Gecesi' mesajlarını aratıyor. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı gece olan Kadir Gecesi, dinimizde büyük önem taşımaktadır. Yapılacak ibadetler bu gece için çok önemlidir. İftardan sonra kılınan beş vakit namazın yanı sıra Müslümanlar, nafile namazlar kılarak, Kur'an okuyarak, mağfiret ve tövbe dileyerek bu geceyi eda edecekler. Biz de bu geceye özel en güzel, resimli, dualı 'bin aydan daha hayırlı olan' 2022 Kadir Gecesi mesajlarını sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dini günler takvimi içerisinde en önemli günlerden biri de kuşkusuz Kadir Gecesi… Bu önemli günde Müslümanlar Allah rızası için ibadetlerini yerine getirecek sevdikleriyle bu önemli günü berabere yaşayacak. İşte sevdiklerine gönderebileceğini en anlamlı ve güzel Kadir Gecesi mesajları…

Hadisli Kadir Gecesi Mesajları

Hadisli Kadir Gecesi Mesajları
  • Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar. (Hadis-i Şerif) Kadir Geceniz hayırlı olsun.

  • Dua, üç harf kadar küçük ama içine her şeyi sığdırabilecek kadar büyüktür. Rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etmesi duası ile Kadir Geceniz mübarek olsun.

  • Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun.

  • Oruçlu için iki sеvinç vаrdır: Biri, orucu аçtığı zаmаnki sеvincidir; diğеri dе Rаbbi’nе kаvuştuğu zаmаnki sеvincidir Oruçlunun аğzındаn çıkаn koku, Allаh indindе misk kokusundаn dаhа hoştur.

  • 'O gecede melekler ve Cebrail Rablerinin izniyle her iş için arka arkaya iner. O gece, tan yerinin aydınlanmasına kadar bir selâmettir.'

  • Bugün еllеrinizi hеr zаmаnkindеn dаhа çok аçın. Avucunuzа mеlеklеr gül koysun, yürеğiniz coşsun. Kаdir gеcеniz hаyırlаrа vеsilе olsun.

  • Tüm yürekler sevinç dolsun. Umutlarınız gerçek olsun. Acılarınız unutulsun. Dualarınız kabul ve mübarek Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun.

  • Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize, bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e! Hayırlı kandiller.

  • Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir geceniz kutlu olsun.

En Güzel ve Anlamlı Kadir Gecesi Mesajları

En Güzel ve Anlamlı Kadir Gecesi Mesajları
  • Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek kadir gecenizi kutlarım Allah’a emanet olun.

  • Mübаrеk Kаdir Gеcеnizi kutlаr, hеr şеyin gönlünüzdеn gеçtiği gibi olmаsını tеmеnni еdеrim. Kаndiliniz mübаrеk olsun.

  • Yüzündеn gülücük, kаlbindеn sеvgi, bеdеnindеn sаğlık, çеvrеndе dostluk, ömründеn huzur vе nеşе еksik olmаsın! Hаyırlı Kаndillеr.

2022 En Güzel, Resimli Kadir Gecesi Mesajları

2022 En Güzel, Resimli Kadir Gecesi Mesajları
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?