Görüş Bildir
Haberler
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Konusu Nedir? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Konusu Nedir? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
31.10.2021 - 17:15

1975 yılında gösterime giren Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez otururken filmin senaryosu da Sadık Şendil'e aittir. Bu akşam SHOW Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin oyuncuları ve konusu ise oldukça merak ediliyor. Peki, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu nedir? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Konusu Nedir?

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Konusu Nedir?

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran 'Hababam Sınıfı' yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne geri dönmüştür. Ama sınıfın okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile başı derttedir. Sürekli sınıfa egzersiz yaptıran ve koşturan hoca sınıfa çok nadir top oynatmaktadır. Okula edebiyat öğretmeninin okuldan ayrılması üzerine Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. Bu sırada iyileşen Mahmut Hoca okula geri dönmüştür, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir. 

Mahmut Hoca sınıfı Semra Hoca'ya iyi davranması konusunda uyarır, fakat sınıf Mahmut Hoca'yı dinlemez. Daha ilk uyarıda öğretmenler odasında oturan Semra Hoca'yı temizlik kolu olarak odadan çıkartan sınıfın öğrencileri öğretmenler odasında sigara içer. Mahmut Hoca öğrencileri yakalar ve ilk hataları olduğu için uyarır. Şaban'ın, Semra Hoca'ya âşık olduğunu öğrenen Ferit ve Necmi kendi elleriyle Semra Hoca'dan diyerek Şaban'a aşk mektubu yazarlar ve Şaban bu mektupları okuyunca çok mutlu olur ve o da Semra Hoca'ya aşk mektupları yazmaya başlar ve mektupları posta kutusunun içine atar Şaban'ın cevaplarını okuyan Ferit ve Necmi daha da çok mektup yazmaya başlarlar. İşler bu noktadan sonra içinden çıkılmaz bir hal alır.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
  • Kemal Sunal (İnek Şaban), 

  • Tarık Akan (Damat Ferit), 

  • Münir Özkul (Kel Mahmut), 

  • Adile Naşit (Hafize Ana)  

  • Halit Akçatepe (Güdük Necmi)

  • Ahmet Arıman (Hayta İsmail), 

  • Feridun Şavlı (Domdom Ali), 

  • Cem Gürdap (Tulum Hayri), 

  • Bülent İğdiroğlu (Kalem Şakir) 

  • Cengiz Nezir (Bozum Cahit)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın