Görüş Bildir
Haberler
Güzellikleri Dillere Destan 20 Yabancı Ünlü ve Onların Güzellik Sırları

Güzellikleri Dillere Destan 20 Yabancı Ünlü ve Onların Güzellik Sırları

17.09.2020 - 07:45

Hepsi de uygulanabilir şeylermiş gerçekten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Scarlett Johansson

1. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson’un cildinin bu kadar net ve parlak olmasının sebebi cildini her gün elma sirkesiyle temizlemesi.

2. Blake Lively

2. Blake Lively

Oyuncu Blake Lively, duşa girmeden önce saçlarına mayonez sürüp bekliyor. Muhteşem bir saç nemlendiricisi olduğunu düşünüyor.

3. Cate Blanchett

3. Cate Blanchett

Aktris Cate Blanchett’ın sırrı ise greyfurt. Hem suyunu içiyor hem de evde onunla peeling hazırlıyormuş. Malzemeler: Zeytinyağı, greyfurt suyu ve deniz tuzu. Dairesel hareketlerle masaj yaparak duşta uyguluyor.

4. Victoria Beckham

4. Victoria Beckham

Victoria Beckham, cildini koruyabilmek için günde 3 ya da 4 adet avokado yediğini söylüyor. Bu şekilde ince de kaldığını belirten Beckham, avokadoyu ne şekilde tükettiğine dair ise detay vermiyor.

5. Kendall Jenner

5. Kendall Jenner

Model Kendall Jenner, yarım çay kaşığı limon suyu, yarım çay kaşığı kabartma tozu ve bir çay kaşığı balı karıştırıp sivilcesine sürüyor. Uyandığında sivilceden eser kalmadığını söylüyor.

6. Priyanka Chopra

6. Priyanka Chopra

Oyuncu Priyanka Chopra, yoğurdun cilt için mucizevi bir etkisi olduğunu düşünüyor. Tarifi şu şekilde: Bir yemek kaşığı yoğurt, bir yemek kaşığı yulaf, bir çay kaşığı zerdeçalı karıştırıp yüzünüze sürün ve yarım saat bekleyin.

7. Kim Kardashian

7. Kim Kardashian

Kim Kardashian, her duşa girdiğinde cildini sabunladıktan sonra tüm vücuduna şekerle peeling yapıyor. Bu doğal yöntem düzenli olarak yapıldığında siyah noktalardan kurtulmanızı ve cildin parlamasını sağlıyor. Şekerdeki glikolik asit, cildi nemlendirmeye ve toksinlerden korumaya yardımcı oluyor.

8. Kate Hudson

8. Kate Hudson

Kate Hudson'ın gizli silahı buzlu su. Yüzünü buzlu suda birkaç saniye bekleterek hem cildini sıkılaştırıyor, hem de gözenek görünümünü anında azaltıyor.

9. Julia Roberts

9. Julia Roberts

Julia Roberts “Zeytinyağını mutfağınızdan banyonuza taşıyın” diyor ve ekliyor “Zeytinyağı süper bir nemlendirici, ayrıca cildi besleyen yağ asitleriyle dolu.”

10. Romee Strijd

10. Romee Strijd

Hollandalı model Romee Strijd her zaman parıldayan hacimli saçlarının sırrını avokadoya borçlu olduğunu söylüyor: “Her gün avokado tüketiyorum. İçindeki iyi yağlar cildimi ve saçlarımı besliyor' diyen Strijd'in bir sırrı daha var. Strijd saçlarının yıpranmaması için hiçbir zaman ıslak bırakmadığını ve hemen kuruttuğunu söylüyor.

11. Jennifer Lawrence

11. Jennifer Lawrence

Peelingin gücüne inanan ünlü oyuncu haftada iki kez mutlaka cildini ölü hücrelerden arındırıyor. Hafif dokulu bir peeling ürününü bakım rutinine ekleyen güzel yıldızın pürüzsüz ve genç teni bu adımın ne kadar önemli olduğunu kanıtlıyor.

12. Chloe Grace Moretz

12. Chloe Grace Moretz

Her gece yatmadan önce yüzüne zeytinyağı ya da bal maskesi uyguladığını söyleyen Moretz, “Filtresiz güzelliği seviyorum ve çoğunlukla makyaj yapmıyorum. Sadelik benim için anahtar kelime” dedi.

13. Emily DiDonato

13. Emily DiDonato

Makyajını silmeden uyumadığını ifade eden Emily DiDonato, cilt temizleme, bol su içme ve nemlendirici kullanmanın yanı sıra, dudaklarını ve kaşlarını fırçaladığını, antioksidan serumlar sürdüğünü ve dondurucu yüz maskesi uyguladığını söyledi.

14. Sofia Vergara

14. Sofia Vergara

Sofia Vergara Health dergisine verdiği röportajda güzellik sırrının kalendula yağı olduğunu söyledi. Cildinin kozmetik ürünlerine tepki verdiğini ifade eden oyuncu, 'Geceleri yüzümü yıkadıktan sonra kalendula yağı sürüyorum. Cildimi yatıştırıyor. Gün içinde ise çalıştığı için yağ kullanamıyorum. Ama her daim güneş kremi uyguluyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Miranda Kerr

15. Miranda Kerr

Miranda Kerr, Forbes dergisine güzellik sırlarını verdi. Uzun araştırma süreçlerinin ardından ürünlerin anahtar içeriğini bulduklarını belirten güzel, 'Noni meyvesinde, iyileştirme özelliği bulunduğunu keşfettik. Cildi yumuşatıyor, besliyor ve aydınlatıyor' dedi.

16. Grace Elizabeth

16. Grace Elizabeth

Victoria's Secret modeli Grace Elizabeth: ''Sabahları birkaç damla avokado yağıyla yüzüme ve boynuma masaj yapıyorum. Protein zengini hindistan cevizi yağını yüksek koruma faktörü içeren kremle karıştırarak vücuduma sürüyorum.''

17. Monica Bellucci

17. Monica Bellucci

Monica Bellucci, saçları için haftada 1-2 kez şampuan kullandığını söylüyor.

Saçlarının parlaması için diplerine zeytinyağı sürdüğünü belirten 53 yaşındaki oyuncu, kurutma makinesi ise asla kullanmadığını söylüyor.

18. Jennifer Aniston

18. Jennifer Aniston

49 yaşındaki yıldız, her sabah protein tozuyla hazırladığı smoothie'yi içiyor. Bir internet sitesine konuşan Aniston hiç botoks yaptırmadığını ve her sabah yüzünü su ve sabunla yıkadıktan sonra sadece nemlendirici krem sürdüğünü söyledi.

19. Josephine Skriver

19. Josephine Skriver

Josephine Skriver ise sırları ile ilgili şunları söylüyor: 'Sporu söylememe gerek bile yok. Herkesin düzenli olarak yapması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında ara ara detoks yaparak vücudumu arındırıyorum. Limon ise vazgeçilmezim. Cilt bakımım ve beslenmemde her şeye dahil ediyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Nicole Kidman

20. Nicole Kidman

Cildine çok fazla bakım yaptırmadığını söyleyen 50 yaşındaki aktris, geceleri retinol içeren kremler kullandığını belirtiyor. Gün içinde güneş koruyucu ve çinko içerikli kremler uygulayan Kidman, “Eğer günüm dışarıda geçecekse görünmez çinko kullanıyorum” diyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
29
13
7
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın