Görüş Bildir
Haberler
Günlük Rutinine Göre Kullanman Gereken Fondöteni Söylüyoruz!

Günlük Rutinine Göre Kullanman Gereken Fondöteni Söylüyoruz!

Bobbi Brown
16.02.2018 - 16:05

Doğru fondöteni bulmak çok zordur, biliriz. Gün içinde yaptıklarına göre tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, gerçekten sana en uygun fondötenin hangisi olduğunu merak ediyor musun? O zaman doğru yerdesin! Hadi hemen teste başlayalım!

1. Hadi başlayalım: Sabahları genelde saat kaç gibi uyanıyorsun?

2. Peki uyanır uyanmaz yaptığın ilk şey ne?

3. Hadi artık kahvaltı yap: Kahvaltını nasıl yaparsın?

4. Okula veya işe giderken genelde nasıl kıyafetler tercih ediyorsun peki?

5. Makyajını nerede yaptığını da öğrenelim mi?

6. Öğle yemeklerinde genelde ne gibi şeyler yemeyi tercih edersin?

7. Şunu da merak ediyoruz, günde makyajını kaç kez tazeliyorsun?

8. Makyaj demişken, makyaj yapmak için arkadaşlarını ne kadar bekletirsin?

9. Gün içinde güneşe ne kadar maruz kalıyorsun peki?

Polina’nın tercihi: Bobbi Brown Skin Long Wear Weightless Foundation!

Polina’nın tercihi: Bobbi Brown Skin Long Wear Weightless Foundation!

Sana en uygun fondöten hiç kuşkusuz bu! Neden mi? Çünkü 18 saate kadar kalıcı olması, pürüzsüz ve parlama yapmayan bir matlığa sahip olması, kapatıcılığının inanılmaz güçlü olmasına rağmen hafif olduğu için üst üse sürsen bile yüzünde asla ağırlık yapmaması tam olarak senin ihtiyacın olan özellikler! Senin için üretilmiş bu eşsiz fondötene ulaşmak istemez misin? O zaman hemen buraya tıkla da sizi kavuşturalım artık!

Damla'nın tercihi: Bobbi Brown Skin Foundation SPF15!

Damla'nın tercihi: Bobbi Brown Skin Foundation SPF15!

Günlük hayatına göre senin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak fondöteni bulduk: Bobbi Brown'ın Skin Foundation SPF15'i! Neden mi? Çünkü uzun süre kalıcı olması, makyaj gibi değil tamamen cilt gibi görünmesi ve nemlendirici etkisiyle tam anlamıyla senin için yaratılmış! O zaman artık hayatını değiştirecek bu fondötene ulaşmaya ne dersin? Hadi buraya tıkla ve fondötenine kavuş!

Meriç'in tercihi: Bobbi Brown Skin Foundation Cushion Compact SPF35!

Meriç'in tercihi: Bobbi Brown Skin Foundation Cushion Compact SPF35!

Günlük hayatına göre senin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak fondöteni bulduk: Bobbi Brown'ın Skin Foundation Cushion Compact SPF35'ı! Neden mi peki? Çünkü cildindeki renk farklılıklarını mükemmel bir şekilde düzeltmesi, gün içinde tazelemek istersen içindeki süngeri, makyaj hissi vermeyen yapısı ve içerdiği kafein ile cildini canlandırması tam anlamıyla senin ihtiyacın olan her şey! Senin için üretilmiş bu eşsiz fondötene artık ulaşmak istemez misin? O zaman hemen buraya tıkla ve fondötenine kavuş!

Selin’in tercihi: Bobbi Brown Skin Foundation Stick!

Selin’in tercihi: Bobbi Brown Skin Foundation Stick!

Günlük hayatına göre senin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak fondöteni bulduk: Bobbi Brown'ın Skin Foundation Stick'i! Neden mi? Çünkü yoğun kapatıcılık istediğin için tam sana göre olması, gün boyu cildini yumuşak hissettirmesi ve pürüzsüz görünmesini sağlaması, stick formatında olduğundan kolayca taşınabilmesi ve tazelemesinin kolay olması, ayrıca en nemli ortamlarda bile cildinin parlamasını engellemesiyle adeta sana muhteşemliği sunuyor! Senin için üretilmiş bu eşsiz fondötene artık ulaşmak istemez misin? O zaman hemen buraya tıkla ve fondötenine kavuş!