Görüş Bildir
Haberler
Günlük Hayatta Hangi Tarz Ayakkabı Giymelisin?

Günlük Hayatta Hangi Tarz Ayakkabı Giymelisin?

Galina Grigoryevna
15.07.2018 - 13:24 Son Güncelleme: 20.12.2018 - 15:51

Herkes tarzı farklı! Günlük spor ayakkabı mı, yoksa topuklu ayakkabıyla mı rahat edeceksin? 

Haydi bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaç tane ayakkabın var?

1. Kaç tane ayakkabın var?

2. Çok önemli bir görüşmen var ve 45 dakika geç kaldın nasıl gidersin?

3. Gün içerisinde çok ayakta kalıyor musun?

3. Gün içerisinde çok ayakta kalıyor musun?

4. Hangi tarz sana daha yakın?

5. Aynı ayakkabın birden fazla farklı rengi var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Büyük bir plazada çalışıyor olsaydın yanında spor ayakkabı taşır mıydın?

7. Düğününde hangisine yakın bir tercih yaparsın?

8. Bu tablolardan hangisi güzel?

9. Dans etmeyi sever misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Spor ayakkabı!

Eğlence ortamları, partiler, yürüyüşler ve spor senin hayatının vazgeçilmezi haline gelmiş. Bu koşuşturmanın ve heyecanın içinde senin gibi yüksek enerjili ve tempolu hayatlar spor ayakkabı giymeli. Senin en büyük avantajın tarzının da spor ayakkabıyla uyuşması. Her yerde her zaman spor olmayı seviyorsun ve eğlenceyi dibine kadar yaşamaktan vazgeçmiyorsun. Sen kesinlikle spor ayakkabı giymelisin. Her renk ve çeşit spor ayakkabılar seninle birlikte boy göstermeli sen kesinlikle spor ayakkabı insanısın.

Topuklu ayakkabı güzeli!

Sen topuklu ayakkabılarda çığır açmışsın. Kesinlikle tarzın topuklu ayakkabı olmalı. Gün içinde kendine göre rahat bir ayakkabı bulduğunda ondan vazgeçemiyorsun. Klasik bir tarzın var. Klasik derken şu duruşunun altında harika topuklular seçebilirsin. Yeni çıkan trend topuklu ayakkabılar senin gündelik giyeceğin tarzda. Sen gündelik kimsenin yapamayacağını yapabilir ve topuklu ayakkabı giyebilirsin. Tarzından asla ödün vermiyorsun. Bence bu seni gerçekten tarz ve marka sahibi bir insan yapıyor. Bu şekilde devam etmelisin. Ayaklarına çok eziyet çektirme tabii.

Rahat ve bağcıklı!

Sen spor ayakkabı tarzında gelişmiş ve kendini aşmışsın. Senin gündelik ayakkabın kesinlikle spor ayakkabı ve türevleri olmalı. Rahatlık ve şıklığa önem veriyorsun. Aynı tarz spor ayakkabının birçok rengini barındırıyorsun. Tarzın çok cool gözüküyor. Renkli karakterin renkli ayakkabıların ve çoraplarına da yansıyor. Spor ayakkabılarını gündelik tercihlerin arasına mutlaka koymalısın. Açık renkli olmalarına dikkat ettiğini düşünüyoruz. Bence de senin tarzın açık renkli spor ayakkabı.

Klasik ayakkabı!

Sen okula, işe, kıra, bahçeye giderken klasik tarzından ödün vermiyorsun. Kesinlikle çok yakışıyor. Sen klasik ayakkabıyı her yerde giymelisin. Hayatta hep klasik tarzdan yana duruşun seni çok çekici ve karizmatik göstermiş. Böyle devam etmen gerektiğini düşünüyoruz. Klasik ayakkabı tarzını gündelik hayata daha fazla geçirirsen çoğu kişinin gözünden kaçamayacak ve bir anda parladığını sen de fark edeceksin. Klasik tarzın hayatında çok fazla olması tabii güzel sonuçlara yol açmaz. Dikkatli ve bakımlı olduğunda insanların seni ne kadar çok ciddiye aldığını fark edeceksin. Klasik tarzda mutluluklar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
434
360
183
125
55
41
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazmelanie

Topuklu ayakkabı güzeli mi? Aq

melissayildirim

Ne topuklusu spor ayakkabı varken?

Bengisu Yaldır

ben tüm şıklarda topuklu ayakkabı sevmediğimi belirttim. sonuç, topuklu ayakkabı güzeliymişim...