Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Mayıs Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Mayıs Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
27.05.2023 - 18:02

28 Mayıs Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 28 Mayıs Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için işin, sağlığın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinle, yakınlarınla bir araya gelebilir ya da haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, hızlı kararlar alabilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle, yakın dostlarınla ve sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve sorumlulukların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iletişim trafiğin yoğun olabilir. Kardeşlerinle, yakın dostlarınla bir araya gelebilir ya da haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle, çocuğunla ya da aşk hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Hızlı ve spontane programlar yapman da mümkün. Gün genelinde de işinle, maddi konularla ya da sağlık konularınla ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve sorumlulukların söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için, evin ve ailen ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, kardeşlerinle ve yakın çevrendeki kişilerle haberleşebilirsin. Kardeşlerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere, haberlere açık bir zaman dilimi. Ailenle ilgili güzel gelişmelerin olabilir. Gün genelinde de kariyerinle, işinle ya da aile büyükleriyle alakalı bazı işlerin, görüşmelerin ve sorumlulukların söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için iletişim, yakın çevrendeki kişiler ve dostların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle, dostlarınla bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. İletişim trafiğin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise sürpriz ve spontane programlar yapabilirsin. Aynı zamanda beklenmedik karşılaşmalar yaşayabilir, sürpriz haberler alabilirsin. Gün genelinde de turizm, yayıncılık ve seyahatle ilgili birtakım işlerin, görüşmelerin ve sorumlulukların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için maddi konular, sağlığın ve öz değer algın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde işin ve kazançlarınla ilgili veya kardeşlerinle alakalı birtakım görüşmeler yapabilirsin. Yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla haberleşebilir ve görüşebilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularla, işinle ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsin. Para girişlerin olabilir ya da şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Gün genelinde, finansal konularla ya da sağlık konularıla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilir ve sorumluluk alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için kendi ihtiyaçların ve dış görünüşün ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde uzaktaki tanıdıklarınla, uzun zamandır görmediğin akrabalarınla, kardeşlerinle haberleşebilir ve görüşebilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alabilir, seni şaşırtacak karşılaşmalar yaşayabilirsin. Gün genelinde de partnerinle ve aile büyüklerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilir, sorumluluklarını yerine getirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için iç dünyan, geri plandaki konuların ve sağlığın yer alıyor. Senin için daha içe dönük bir gün olabilir. Sabah saatlerinde yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinin, yakınlarının sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise finansal konularla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Gün genelinde de işinle, kendi sağlığınla ya da aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, sorumluluk alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için sosyal çevren ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iletişimin, görüşmelerin, sosyal hayatın hareketli olabilir. Kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise ani, hızlı ve spontane programlar yapabilirsin. Gün genelinde de partnerinle ilgili, partnerinin ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, sorumluluk alman gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için işin, kariyerin ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz, hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Gün genelinde de aile bireylerinle bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ailenle ilgili birtakım sorumluluklar alman da gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için uzakta yaşayan tanıdıkların ve uzun zamandır görüşmediğin yakınların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde uzun zamandır görmediğin kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Çocuğunun eğitimiyle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Gün genelinde eğitimle, ticari işlerinle, yakınlarının ve aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, sorumluluk alman gerekebilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için finansal konular ve sağlık durumları ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı, miras ve nafaka konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise ailenle, evinle ilgili sürpriz gelişmelerin olabilir. Gün genelinde de çocuğunun ya da partnerinin sağlığıyla, masraflarıla veyahut ilişkinle, aşk hayatınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için ikili ilişkilerin ve evliliğin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin, haberleşmen yoğun olabilir. Kardeşlerinle bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alabilir, ani karşılaşmalar yaşayabilirsin. Gün genelinde de aile bireylerinle, aile büyüklerinle ilgili bazı gündemlerin olabilir ve sorumluluk alman gerekebilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın