Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Mart Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Mart Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
26.03.2023 - 18:00

27 Mart Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 27 Mart Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için yakın çevren, akrabaların, dostların, ticari işlerin, seyahatlerin ve eğitimin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinle ve yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Sosyal hayatın ve ticari işlerin yoğun olabilir. Sağlığınla, ticaretle ya da sosyal çevrenle ilgili birtakım yeni kararlar alabilirsin. Bugünlerde alacağın kararlardan ve yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Kardeşlerinden, dostlarından destek ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için sağlığın, maddi konuların, gelirlerin ve kazançların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda maddi konularla ve geri planda yürüttüğün işlerle alakalı da görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerin hız kazanabilir. Gelirlerinle ya da sağlığınla alakalı yeni kararlar alman da mümkün. Bugün yapacağın görüşmelerden ve alacağın kararlardan fayda sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için sosyal hayatın, iletişimin ve arkadaşların ön plana çıkıyor. Gün içinde sosyal çevrendeki kişilerle, dostlarınla, kardeşlerinle, arkadaş gruplarınla görüşmelerin ve iletişimin yoğun olabilir. Günün ilk yarısında kendi sağlığın ya da bir arkadaşının sağlığıyla ilgili bir gündemin olabilir, yeni bir haber alabilirsin. Sosyal hayatının aktif olduğu ve arkadaş çevrenden destek görebileceğin bir gün olacaktır. Yeni insanlar tanıyabilir ve yeni kararlar alabilirsin. Bugün yapacağın ticari görüşmelerden ve alacağın kararlardan fayda sağlaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için sağlığın ve geri plandaki konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün içinde de işinle, kariyerinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Turizmle, eğitimle, ticaretle ilgili yapacağın görüşmelerden kariyerin adına fayda sağlayabilirsin. Aynı zamanda çocuğunla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Kariyerin adına şanslar ve fırsatlar elde edebileceğin bir gün söz konusu görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için sosyal hayatın ve arkadaş grupların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, senin ya da uzak bir tanıdığının sağlığıyla ilgili birtakım hassasiyetler olabilir veyahut yeni haberler alabilirsin. Aynı zamanda bir tanıdığına karşı kırgınlık yaşaman da mümkün. Gün içinde, uzaktaki akrabalarınla, kardeşlerinle ya da uzak tanıdıklarınla irtibatın, görüşmelerin ve haberleşmen aktif olabilir. Tanıdıklarından destek ve fayda görebilirsin. Bunun yanında eğitim, seyahat, yayıncılık ya da uluslararası ticaretle ilgili de fayda sağlayabileceğin etkiler mevcut. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için işin ve kariyerin ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde, sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinin ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de haberler alman mümkün. Bugün ve ilerleyen günler boyunca bankalarla, vergi daireleriyle, finansal konularla yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili yapacağın görüşmelerden de sonuç alabilirsin. Kariyerin ve maddi konuların açısından günün ilk yarısını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için yayıncılık, seyahat, turizm, eğitim ve uzakta yaşayan tanıdıkların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde senin sağlığın, partnerinin sağlığı ya da uzaktaki bir yakınının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Kardeşlerinle, akrabalarınla bir araya gelebilirsin ya da haberleşebilirsin. Aynı zamanda eğitim ve yayıncılıkla ilgili de birtakım görüşmelerin olabilir. Bugün ve yarın yapacağın görüşmelerden ve kuracağın irtibatlardan, ortaklıklardan, sözleşme ve anlaşmalardan fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için finansal konularınla psikolojik ve fiziksel sağlığın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sağlığınla, yakınlarının sağlıklarıyla ya da finansal konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerinle, alacaklarınla, ödemelerinle ve parasal konularınla ilgili yapacağın görüşmelerden, alacağın kararlardan fayda göreceğin günlerdesin. Sağlığınla alakalı da yeni kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde çocuğunun sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Partnerinle ilişkindeki sorunları onarabilirsin. Gün içinde de partnerinle, çocuklarınla, kardeşlerinle, akrabalarınla ve yakın dostlarınla ilişkilerin iyileşebilir, görüşmelerin olabilir. Bir araya gelebilir, keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilirsin. Kuracağın irtibatlardan, yapacağın görüşmelerden ve alacağın kararlardan fayda görebileceğin günlerdesin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için sağlığın ve günlük işlerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Aynı zamanda ailenle ilişkilerini, anlaşmazlıklarını onarabileceğin etkiler de mevcut. Gün içinde ailenle görüşmelerin, işinle alakalı kararların ve gayrimenkul konularınla ilgili sözleşmelerin, anlaşmaların olabilir. Ailenden destek ve fayda görebileceğin günlerdesin. Bugün ve yarın boyunca da yapacağın görüşmelerden ve alınan kararlardan fayda sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin içine aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Partnerinle görüşebilir, haberleşebilir ve iletişimindeki sorunları onarabilirsin. Gün içinde de çocuğunun eğitimi, ticari işlerin, seyahatlerin, sözleşmelerin ve eğitiminle ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve kararlar alabilirsin. Aşk hayatınla ilgili de bazı kararlar alman mümkün. Bugün ve yarın boyunca yapacağın görüşmelerden, anlaşmalardan ve alacağın kararlardan fayda görebilirsin. Kardeşlerinden ve yakın çevrenden de destek görmen mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için evin, ailen ve gayrimenkul konuların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde ailenle ilişkilerini onarmak için çabalayabilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığıyla ilgili görüşmeler yapman da mümkün. Gün içinde ise maddi konularla, gayrimenkul konularıyla, ailenle arandaki para meseleleriyle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gayrimenkul alım-satım işlerin gündeminde olabilir. Bugün ve yarın boyunca da finansal konularla ilgili yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın