Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Temmuz Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Temmuz Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
12.07.2023 - 18:55

13 Temmuz Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 13 Temmuz Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odaklandığın konular arasında akrabalar, dostlar, yakın çevrendeki kişiler, seyahat, eğitim ve ticari işler yer alıyor. Sabah saatlerinde, kariyerin ve maddi kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise çocuklarınla ve kardeşlerinle görüşebilirsin. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerin sağlığı ile ilgili birtakım gündemler ve görüşmelerin olabilir. Kendi sağlığına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında maddi konular ve sağlık durumları yer alıyor. Sabah saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin ya da uzakta yaşayan yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle, kardeşlerinle görüşebilirsin. Aynı zamanda sosyal çevren ve sosyal hayatın ile ilgili bazı streslerin, sorumlulukların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odak noktan bedenin, sağlığın, dış görünüşün ve kişisel ihtiyaçların olacak. Sabah saatlerinde, arka planda yürüttüğün finansal işlerle ya da sağlık konuları ile ilgili güçlü kişilerden destek alabilirsin. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, çocuklarınla ya da yakın dostlarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Ancak bir miktar karamsar olman, engeller ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Sağlığına dikkat etmen gereken bir zaman dilimi olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odaklandığın konular sağlık, iç dünya ve arka plandaki işler. Sabah saatlerinde önem verdiğin güçlü kişilerle bazı görüşmeler yapabilir, destek alabilirsin. Akşam saatlerinde ise ticari işlerinle ve maddi konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Turizm, seyahat, sağlık ve eğitimle ilgili işlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odaklandığın konular arasında sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların ve görüşmelerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, işin ve kariyerinle alakalı önemli kişilerle birtakım görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketlenebilir, arkadaşlarınla, dostlarınla görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda bir tanıdığının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde çocuğunun eğitimi ya da aşk hayatınla ilgili bazı gündemler olabilir. Akşam saatlerinde ise bir arkadaşınla ya da yakınınla haberleşebilirsin. Çocuğunun ya da bir yakınının sağlığı ile ilgili de haber alabilirsin. Aynı zamanda ikili ilişkilerinle ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşabilir, karamsarlığa kapılabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odaklandığın konular arasında uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıkların ve eğitim yer alıyor. Sabah saatlerinde aile içindeki güçlü kişilerle görüşmeler yapabilir, destek alabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketlenebilir. Kardeşlerinle, dostlarınla görüşebilir ve haberleşebilirsin. Aynı zamanda işinle, sağlığınla, günlük işlerinle ilgili karamsar yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında finansal konular, ödemeler ve alacaklar ile sağlık yer alıyor. Sabah saatlerinde eşinle ya da partnerinle görüşüp bazı kararlar alabilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise ticari işlerin ve yatırımlarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda partnerinle ilişkinle ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlarla ilişkiler yer alıyor. Sabah saatlerinde işin, maddi kazançların ve sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle seyahat gündemlerin ya da uzakta yaşayan tanıdıklarınla görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda aile büyükleriyle, aile bireyleriyle ilgili bazı sorumlulukların ya da streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odaklandığın konular işin, sağlığın, günlük işlerin ve evcil hayvanların olacak. Sabah saatlerinde, partnerinle ya da çocuğunla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise çocuğunun ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili veya finansal konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin veya iletişim problemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odak noktan aşk hayatın ve çocuklar. Sabah saatlerinde aile bireyleriyle olan ilişkilerin, aile bireylerinin sağlığı veya gayrimenkul konuları hakkında bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise eşinle veya partnerinle bir araya gelebilirsin. Yakın dostlarınla eğlenmen de mümkün. Aynı zamanda ilişkideki öz değer algını sorgulayabilir ya da partnerinin, çocuklarının sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında aile, ev ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde ticari görüşmelerin ya da dostlarınla, kardeşlerinle iletişimin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle, kardeşlerinle haberleşebilir veya bir araya gelebilirsin. Gayrimenkul konuları ile ilgili görüşmeler yapman mümkün. Aynı zamanda aile büyükleriyle ilgili sorumluluk alman gerekebilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın