Görüş Bildir
Haberler
16 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

16 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
17.03.2017 - 12:51

Ay Akrep burcunda kalmaya devam ediyor ve kendimizi her zamankinden uzlaşmacı hissediyor olmamız normal.

Bakalım yıldızlar 16 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Ailevi konular gündeme gelebilir ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ay Akrep burcunda ve içinde yakınlık ve cinsellik yer alan evini aktive ediyor. Ancak bugün ufukta yalnızca seks yok, derin konuşmalar da var. Sendeki bu tuhaf ve gizemli hava da gözümüzden kaçmadı Sevgili Koç! Uzun zamandır beklettiğin birkaç ufak tefek iş aklını gereğinden fazla meşgul ediyor. Hepsini halledip rahatlamanın zamanı geldi de geçiyor.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Akrep burcundaki Ay senin ilişki evini aydınlatıyor Sevgili Boğa! Komşularınla, iş arkadaşlarınla ya da kardeşlerinle görüşebilir ve sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsin. Sen akışına bıraktığında ilişkinin kolayca sürüp gittiğini fark edeceksin. Sona erdiğinde, birçok şeyi fark edebileceğin felsefi konuşmalar yolda. Kısa süreli yolculuklara çıkmak istiyorsan daha fazla erteleme bize kalırsa.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Akrep burcundaki Ay'dan olsa gerek sende bir hamaratlık bir çalışkanlık var. Sen normalde de aktif bir insansın ancak bugün tüm işleri bitirecek enerjiyi buluyorsun kendinde.Kariyer konularında ve iş yerinde hareketlilik yaşanabilir. Gerçekleşen konuşmalar beklediğinden derin ve uzun olacak. Ne mutlu sana Sevgili İkizler!

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Bugün tüm yaratıcılığın ve seksiliğin üstünde Sevgili Yengeç! Özellikle günün ilk yarısında sana sihirli bir değnek değmiş gibi hissedebilirsin. Maddi konular ve harcamalar gündemini meşgul edebilir. Evdeki hesabın çarşıya uyup uymayacağını bir tek sen anlayabilirsin. Üzerindeki gerginliği atmanın pek çok yolu var ama artık daha fazla gecikmeden, bir tanesini seçmelisin. Hem zihnine hem de vücuduna kulak vermeyi ihmal etme.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Hedeflerin doğrultusunda organizasyon ve tabii ki planlar yapman gerekebilir.Günün ilk yarısında her zamankinden daha duygusal ve hassas olabilirsin. Ancak devamında ihtiyacın olan akışına bırakma becerisi de mevcut Sevgili Aslan! Bugünü fevri davranmadan ve ani çıkışlar yapmadan bitirmek için çabalarsan, başaracaksın.

Başak Burcu Günlük Yorum

Akrep burcundaki Ay sayesinde iletişim becerilerin kuvvetli Sevgili Başak! Senin sakinliğin ve şefkatli yaklaşımın sayesinde ilişkilerindeki bazı sorunlar çözülebilir. Tabii çözülene kadar gerçekleşen konuşmalardan pek çok şey öğreneceksin. Bu enerjik ve iddialı halin iş arkadaşlarının da ilgisini çekecek gibi görünüyor. Bakalım bu defa hangi riskleri alacaksın!

Terazi Burcu Günlük Yorum

Uzun zamandır ölçüp tarttığın hayatın için bazı adımlar atmak istiyorsun haliyle. Kötü bir alışkanlığı geride bırakmak, gelecek hafta için program yapmak ya da uçak bileti almak. Ne olduğu sana kalmış ancak artık hareket geçmeye ihtiyacın var Sevgili Terazi. Hassas konular hakkında konuşman gerekebilir, iki düşün bir konuş bize kalırsa.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Ay hala senin burcunda Sevgili Akrep! Kendini şımartmanı destekliyoruz. Yakın bir arkadaşınla vakit geçirmek sana iyi gelecek. Biz diyelim fikir alışverişi, sen de gıybet. Kariyerin konusunda ya da şu anki işin hakkında düşündüren meseleler hakkında karara varman mümkün. Ancak acele etmene gerek yok. Bu arada seni şımartan tek kişi sen değilsin, partnerinin tüm ilgisi üzerinde.

Yay Burcu Günlük Yorum

Bugün bir uyku hali etrafını sarabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsin Sevgili Yay! Yaşanan bazı durumlarda sakin kalıp yalnızca kendine ders çıkarmak senin menfaatine olacaktır. Çevrendeki kötü enerjinin seni etkilemesine izin vermek yerine sabretmeyi denemelisin. Dengeyi ancak böyle koruyacaksın. Bu akşam çok keyif alacağın sohbetler gerçekleşebilir.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Bugün taşıdığın olumlu enerji sayesinde çevrendekiler sana yepyeni bir açıdan bakmaya başlayabilir. İletişimin her zamankinden kuvvetli ve kolay Sevgili Oğlak! Fikir alışverişi yapmak ve ilginç konulara girmek için doğru bir zamandasın. İkili ilişkiler hakkında sorunların olmasa da bazı meseleler zihnini meşgul edebilir. Bu meseleleri kendi kafanda büyütmediğinden emin olmalısın.

Kova Burcu Günlük Yorum

Bugün herkesi salmışsın bir tek kendi yoluna bakıyorsun desek abartmış olmayız herhalde. Uzun ve kısa vadeli hedefler gündemini meşgul edecek. Yaratıcı fikirlerin ve çözüm önerilerinle gidişatı tamamen değiştirebilirsin Sevgili Kova! Gelecek kaygılarını bir kenara koyup, yaşadığın 'şu an'dan daha fazla keyif alman mümkün.

Balık Burcu Günlük Yorum

Kendi kendine hiç durmadan sorduğun sorular sayesinde aklında mükemmel fikirler var. Bizden saklamana gerek yok Sevgili Balık! Günlük endişelerin yarattığı stresi hissedeceksin ama pozitif enerjini doğru kullanıp bugünden daha kazançlı çıkman mümkün. Kendine yeterince vakit ayırdığından emin olmalısın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın