Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumları 2 Ekim 2021 Cumartesi: Bugün Burcun Ne Diyor, Seni Neler Bekliyor?

Günlük Burç Yorumları 2 Ekim 2021 Cumartesi: Bugün Burcun Ne Diyor, Seni Neler Bekliyor?

Burçlar hafta sonunda da gündemde. Astroloji ve astronomik hareketlerin kişinin ruh hali üzerindeki etkisine inananlar cumartesi günü burç yorumlarını araştırıyor. Astrolog Murat İpek, 2 Ekim Cumartesi gün burç yorumlarını paylaştı. Peki, burcun bugün ne diyor? Burçlara göre bugün seni ne bekliyor? İşte 2 Ekim burç yorumları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcun Bugün Ne Diyor?

Burcun Bugün Ne Diyor?

Astrolog Murat İpek, hafta sonunun ilk gününde burç yorumlarını paylaştı. Ekim ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini yorumladı. İşte 2 Ekim Cumartesi her burç için tahminler…

2 EKİM BURÇ YORUMLARI

Koç: Çekilip köşede film izleyin, kitap okuyun. Olmadı cep telefonunuzda baloncuk patlatın. Sağa sola elleşmeyin.

Boğa: Yardım etmekle mutlu olacağınız bir günde olabilirsiniz. Bugün bencilliğinizi bir kenara bırakın. Verin ki alabilesiniz.

İkizler: Hayal kırıklığına açık bir gündesiniz. Maddi, manevi hayallerinizin yıpranmasına müsaade etmeyin.

Yengeç: Bugün özellikle gönül ilişkileri başta olmak üzere bu konuların üstüne gitmeyin kendinizi biraz rahat bırakın derim.

Aslan: Kendinizi rahat bırakın, kasılmayın öyle. Nasıl olsa her şey olacağına varmayacak mı? Biraz soluk aldırın kendinize.

Başak: Kendinizi kapalı bir ruh halinde tutmamaya çalışın. Para ve maddi konulara dalmamanız sizin için daha iyi olur bugün.

Terazi: Artık biraz daha çevrenizdekilere zaman ayırmanın zamanı geldi. Bilgisayarınızı kapamadan bugün bir iki mesaj atın.

Akrep: Size destek olmak isteyen insanlara biraz güvenmenin artık zamanı. Kendinizi bugün kontrollü bir biçimde insanlara açın derim.

Yay: Uzun süreli bir ilişkiniz, evliliğiniz varsa bugün kulağınızı kapatın. Ne kadar az laf duyarsanız o kadar rahat olacaktır kafanız.

Oğlak: Eğer mümkünse sağı solu eliniz değmişken toparlayın. Angarya işleri yapmanız için hiç de fena bir gün değil doğrusu.

Kova: “Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım” pozisyonunda kendinizi bugün biraz toparlayın ve elinizi iş konusunda hızlı tutun.

Balık: Akılla hareket edin, duygularınız yanıltabilir. Özellikle yakın çevrenizle iddialı konuşmalar içinde olmayın derim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın