Görüş Bildir
Haberler
Gülistan Doku Soruşturması: Olay Yerine Giden Polis Şüpheli Abakarov'un Babasını Aramış

Gülistan Doku Soruşturması: Olay Yerine Giden Polis Şüpheli Abakarov'un Babasını Aramış

Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku hakkında hazırlanan bilirkişi incelemesi tamamlandı. Gülistan kaybolmadan önceki gün, Zaynal Abakarov’un Gülistan’ı alıkoyup darp etmesi üzerine olay yerine giden polislerden birinin o an Zaynal’ın polis babasını aradığı ortaya çıktı.

Tunceli’de 203 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun (21) dosyadaki baş şüpheli Zaynal Abakarov ile kaybolduğu gün yaptığı görüşmenin kamera kayıtlarına ilişkin bilirkişi tarafından yapılan inceleme tamamlandı.

Cumhuriyet'ten Mehmet Kızmaz'ın haberine göre, raporda, Abakarov’un Gülistan ile konuşmasının “sokakta karşılaşılan bir erkek ve kadının bilinen normal konuşmaları gibi olmadığı” ve “ihtar-ikaz-izah anlamında bedensel hareketleri okunmakta” deniliyor.

"Kadınlar tanık olabilir"

"Kadınlar tanık olabilir"

Bilirkişi tarafından incelemesi yapılan ve Gülistan Doku'nun kaybolmadan önce Zaynal Abakarov ile bir kafe önünde yaptığı görüşmenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü 

Abla Aygül Doku, Zaynal Abakarov ‘un tutuklanmasını istedi. Zaynal Abakarov’un Gülistan Doku ile çalıştığı kafede yaptığı görüşme öncesinde Abakarov’un muhtemelen aynı yerde çalışan 3 kadınla da görüşme yaptığı belirtildi. Bilirkişi raporunda kadınlardan “tanık olabilirler” diye bahsedildi.

Polis Abakarov'un babasını aramış

Polis Abakarov'un babasını aramış

Raporda HTS kayıtlarının da olduğunu belirten avukat Ali Çimen, “HTS kayıtlarında, Gülistan kaybolmadan önceki gün, Zaynal Abakarov’un Gülistan’ı alıkoyup ve darp etme olayında olay yerine giden polislerden birinin o an Zaynal’ın polis babasını aradığı ortaya çıktı.

Bu görüşmenin Abakarov’un gözaltına alınmamasında bir bağı var mı?” diye sordu. Avukat Çimen “Bu kadınların beyanı hiç soruşturmaya girmedi. Bu özellikle gizleniyor” dedi.

Gülistan Doku'nun bulunması için arama çalışmalarının yapıldığı Uzunçayır Baraj Gölü’ndeki su tahliye ediliyor👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
44
23
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Akarsu

olaydan 7 ay geçmiş hala tanıkların ifadesi alınmamıs saka gibi

DR.D

Ne yqzık ki şaka değil.

Pasif Kullanıcı

şule çet öldükten 6 ay sonra delil toplamaya giden davarlar 7 aydır ifade almamışlar bu olayı da fazla büyütmeyin artık bugüne kadar kaç bin tane kadın kayıp... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

Şom ağzımı açmak gibi olmasın ama bence o kız artık canlı değil :/

DR.D

Yemin et