Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre Hangi Zeka Türüne Sahipsin?

etiket Güldüğün Tweetlere Göre Hangi Zeka Türüne Sahipsin?

Güldüğün tweetlere göre senin zeka türünü ortaya çıkarıyoruz! 

Hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#11

#12

#12
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sosyal ve Görsel Zeka!

Sen sosyal ve görsel zekaya sahip bir insansın. Sözcüklerden, müzikten ziyade gördüğün her şeyi aklında çok iyi bir şekilde kodlayabiliyorsun. Gördüğün bir şeyi asla ama asla unutmuyorsun. Bu görsel hafızan sayesinde soyut düşünebilme yeteceğin çok gelişmiş durumda. İşte bundan dolayı ortaya her zaman yaratıcı işler çıkarabiliyorsun. Herhangi bir olayı bütün olarak ele alabiliyorsun. Sonuçta bakmakla görmek aynı şey değil dimi? Kimsenin göremediği ayrıntıları görebiliyorsun. Bunların yanında insanlarla arandaki iletişim de oldukça iyi durumda. Sosyal ortamlarda kendini rahat bir şekilde ifade edebiliyorsun. Öz güvenli bir insansın açıkçası. Çekingen bir insan değilsin. Aksine tüm dikkatleri üzerine toplayabiliyorsun. Ön planda olmayı seviyorsun. Farklı olmak senin için çok ama çok önemli bir şey. Bu yüzden yaratıcılığını zorlayıp ortaya farklı işler koyabiliyorsun. İşte sen tüm bu özelliklerden dolayı sosyal ve görsel zekaya sahip bir insansın.

Analitik Zeka!

Sen inanılmaz bir analitik zekaya sahipsin. Her şeyi kafanda kendince kodlayabiliyorsun. En ince ayrıntıları bile ele alıp fikirlerine yansıtabiliyorsun. Ve bunu çoğu kişiden çok hızlı bir şekilde gerçekleştiriyorsun. Hemen hemen her şeyi anında algılayabiliyorsun. Sayılarla aran da oldukça kuvvetli diyebiliriz. Yani beyninin sol lobunu daha etkin kullanıyorsun. IQ puanın da oldukça yüksek açıkçası. Karmaşık olan mantıksal örüntüleri çözmenin yolunu çok hızlı bir şekilde bulabiliyorsun. Senin için kesinlik her zaman önemlidir. Bir bilgi ya doğru ya da yanlış olmalıdır. Aklına yatmayan hiçbir şeyi uygulamaya sokmazsın. Soyut düşünebilme kabiliyetin gelişmiş olduğu için ortaya daima yaratıcı fikirler çıkarabiliyorsun. Ve karar vermekte oldukça iyisindir. Net bir insansındır. İşte tüm bunlardan dolayı sen analitik bir zekaya sahipsin...

Kişisel-İçsel ve Sosyal Zeka!

www.bcdturkey.com.tr

Sen kişisel-içsel ve sosyal zeka türüne sahip bir insansın. Kendi içine yönelen biri olarak artık kendini tanıyor ve ne istediğini biliyorsun. Bu da senin farkındalığını ve öz güvenini arttırıyor ve sosyal ortamlarda kendini ifade edebilmene sebep oluyor. İnsanları çok iyi analiz edebiliyor, nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Bu konuda insan sarrafı olduğunu söyleyebiliriz açıkçası. Bu özelliğin insanlarla arandaki iletişime de olumlu bir şekilde yansıyor. Özellikle ikna kabiliyetini de arttırıyor. İnsanlar arasında sevilen birisin. Hatta ortamın aranan isimlerinden biri olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Duygu ve düşüncelerinin farkında olup ona göre davranabiliyorsun, karşındaki insana çok rahat bir şekilde ifade edebiliyorsun. Mantığın ve duygularının dengesini çok iyi kurabiliyorsun. Yeni insanlar tanımayı, etrafındaki olayları keşfetmeyi seviyorsun. Çözüm odaklı birisin. Bu yüzden de sosyal zekan oldukça kuvvetli diyebiliriz. Tecrübe sahibi olmayı seviyorsun çünkü yaşadıkların sana her seferinde bir şeyler öğretiyor. Kendi motivasyonunu kolayca sağlayabiliyorsun. Bu sayede insanlara pozitif enerji yayıyor, aranı çok iyi tutuyorsun. Öğrenmeye, yeni şeylere odaklanmaya çok açıksın. Her konuda kendini geliştirmeye açık bir insansın, işte bu da senin kişisel - içsel ve sosyal zekaya sahip olduğunu gösteriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
452
113
110
89
32
23
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
leo fa

Bok gibi tweetler , bok gibi test..

Tugbaa

Hiç birine gülmedim desem...

juuzou suzuya

Sosyal ve Görsel Zeka