Gözaltına Alınan Adamın 48 Yıl Boyunca Kadın Kimliği Kullandığı Ortaya Çıktı
İstanbul Esenyurt'ta bir taksi durağında çıkan kavgada Zeytin Aksun adındaki bir adam da yaralandı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Aksun'un 48 yıldır, kadınlara verilen 'pembe' nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı. Kayıtlarda kadın olarak geçtiği için askerlik de yapmadığı belirtilen Aksun'un iki çocuk babası olduğu ancak çocukların annelerinin üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi.

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde bir taksi durağı önünde çıkan silahlı kavgada üç kişi hayatını kaybetmiş, dört kişi de yaralanmıştı.
Habere konu olan zanlı Zeytin Aksun da olaya karışıp yaralananlar arasındaydı. Aksun, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.
48 yıl boyunca kimliğini değiştirmemiş!

Emniyetteki işlemler sırasında Aksun’un, kadınlar için verilen pembe renkli nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı.
Doğduğunda ismi Zeytin olduğu için ‘pembe’ kimlik çıkartıldığı öğrenilen zanlının 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi.
Askerliğini yapmayan Zeytin Aksun’un iki çocuğu bulunduğu, çocukların da annesinin üzerine kayıtlı olduğu ortayı çıktı.
Adliyeye sevk edilen Zeytin Aksun tutuklanarak cezaevine kondu.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın