Görüş Bildir
Haberler
Göz Şekline Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Göz Şekline Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Easterling
04.12.2021 - 13:30

Göz insanın en açık bölgesidir. Tüm duyguları, sıkılganlığı, sevgiyi, nefreti gözlerde görebilirsiniz. Bakalım senin gözlerin seninle ilgili ne anlatıyor? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Göz şekline en yakın olanı seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sakin bir insansın!

Badem şeklinde gözlere sahip insanlar sakin yapıları ile bilinirler. Bunlar, strese rağmen soğukkanlı olma eğiliminde olan insanlardır. Genellikle sıcak ve nazik ruhları ile tanınırlar, ancak risk almaktan korkabilirler ve değişiklikler hakkında endişelenmeye eğilimli olabilirler. Olumlu kişiliklerine dengeli bir yaşam sürme istekleri de eklenir.

Eğlenceli bir insansın!

Hiçbir yere sığmayan, sürekli enerjik insanların çıkıntılı gözleri vardır. Yaratıcı ve eğlenceli doğalarına rağmen, genellikle doğrudan ve duyarsızdırlar. Bununla birlikte, duyguları genellikle görünürdür ve bazen duygularına göre karar verirler. Gerçekçi olma olasılıkları daha düşüktür ve zamanlarının çoğunu hayal güçlerinin içinde dörtnala koşarak geçirme eğilimindedirler.

Meraklı bir insansın!

Bu göz şekline sahip olan insanlar genelde meraklı olurlar. Her şeyin yerinde olduğundan ve her unsurun mükemmel olduğundan emin olurlar. Yalnız takılmayı tercih ederler ve bir Cuma gecesi bir partiye gitmektense kitap okumayı tercih ederler. Odaklanmış ve keskin zekaları, bir görevi yerine getirmelerini kolaylaştırır. Genel olarak, her şeyi dikkatli düşünerek yapan yetenekli insanlar olarak bilinirler.

Disiplinli bir insansın!

Kapalı gözleri olan insanlar da odaklanmış ve disiplinlidir. Ancak, onlar kadar sakin değiller ve stres altında endişe etmeye meyillidirler. Geleneksel olma eğiliminde oldukları için değişime uyum sağlamayı zor buluyorlar. Bu asabi insanlar aynı zamanda ayrıntılara da önem verirler ve enerjileri sosyalleşmelerini kolaylaştırır.

Maceracı bir insansın!

Değişime ayak uydurmak bu göze sahip insanlar için çok kolaydır. Aslında maceracıdırlar ve başka maceralar aramayı severler. Rutinlerden nefret ederler ve ofiste çalışmaktansa dünyayı dolaşmayı tercih ederler. Genel olarak, hayattaki her ayrıntı için endişelenmezler.

Sadık bir insansın!

Gözleri yuvalarından fırlamış ya da aşağı bakan insanlar uzun süre arkadaş kalabileceğiniz tiplerdir. Bu insanlar, daha büyük bir grupla olmaktansa sevdikleriyle veya küçük bir arkadaş grubuyla kaliteli zaman geçirmeyi tercih ederler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
28
16
14
11
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mello

Ooo eğlenceliyim madem o zaman neden insanlar şeytan gibi baktığımı söyleyip sırf bu yüzden benden nefret ediyor LDFHKLDFKSHKLKLDFH

cansu ersan

Disiplinli bir insansın! Disiplinli bir insansın! Kapalı gözleri olan insanlar da odaklanmış ve disiplinlidir. Ancak, onlar kadar sakin değiller ve stres al... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Disiplinli bir insansın!