Görüş Bildir
Haberler
Görevde Yükselme Ve Ünvan Değişikliği Yerleştirme Tercihlerinde Son Gün

Görevde Yükselme Ve Ünvan Değişikliği Yerleştirme Tercihlerinde Son Gün

Görevde Yükselme Ve Ünvan Değişikliği Yerleştirme Tercihlerinde Son Gün

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Haziran 2015 tarihinde yapılan, Sağlık Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının sonucuna göre (şube müdürlüğü unvanı hariç) yerleştirme tercihleri bugün sona eriyor.

Sağlık Bakanlığı GYS ve PÜD Sınavı 28 Haziran’da Milli Eğitim bakanlığı tarafından yapılmış ve sonuçları açıklanmıştı. Daha sonra Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Ekim’de yapılan duyuruda; şube müdürlüğü unvanı hariç yerleştirme tercih işlemlerinin başladığını belirtmişti. Sağlık Bakanlığı tarafından verilen süre bugün sona eriyor ve bugün mesai bitiminden sonra yerleştirme tercih işlemleri alınmayacak. Sınava giren adaylar yerleştirme tercihlerini Sağlık Bakanlığı Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden gerçekleştirecekler.

Sağlık Bakanlığı Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçlarına göre yerleştirme sonuçları (Şube müdürlüğü unvanı hariç ) 4 Kasım 2015 tarihinde belli olacak. 16 Ekim’de yerleştirme tercih işlemlerinin bitmesinin ardından 19 Ekim-2 Kasım arasında değerlendirmeler gerçekleştirilecek. 3 Kasımda komisyon tarafından yapılan son değerlendirmelerin ardından Yerleştirme sonuçları 4 kasım 2015 tarihinde açıklanacak

Kaynak: http://www.haber657.com/guncel/gorevd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0