Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalara Göre Bilinçaltında Nasıl Bir Psikopat Yatıyor?

etiket Gördüğün Rüyalara Göre Bilinçaltında Nasıl Bir Psikopat Yatıyor?

Rüyalar bilinçaltımızın gizli dilidir. Bilinçaltı ise benliğimizin...

Rüyalarımız, baktığımızda bize bölük pörçük görüntüler gibi gelse de aslında kendimiz ve yaşamla ilgili çok önemli konuları düşündüğümüz, tartıp biçtiğimiz ve bilinçaltımızdaki her şeyi yansıtan habercilerdir.

Peki bu haberciler, içimizdeki gizli psikopat hakkında neler söylüyor gelin bakalım.

Not: Bu testin gerçeklik ile bir ilgisi yoktur tamamen eğlence amaçlı yapılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bilinçaltını en iyi anlatan görseli seçmeni istiyoruz.

2. Peki rüyaların genellikle hangi renk ağırlıklı?

3. Genelde rüyalarında ne görüyorsun?

4. Korkulu Rüyamız: Karabasan

4. Korkulu Rüyamız: Karabasan

Karabasan yani diğer adıyla uyku felci dediğimiz şey özetle, içinde korkunç olayların yer aldığı, insana boğulma duygusu ve  yüreğe çarpıntı veren hatta ölüyormuş gibi hissettiren, çok karışık düşlerdir.

Peki ya sen bu sıkıntılı ruh durumunu rüyalarında ne sıklıkla yaşıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. En çok gördüğün ya da rüyalarında olmak istediğin hayvan bunlardan hangisi?

6. Hiç uykunda, kısaca varlığın vücuttan ayrılarak dolaşması olarak adlandırabileceğimiz 'Astral Seyahat' deneyimini yaşadın mı?

6. Hiç uykunda, kısaca varlığın vücuttan ayrılarak dolaşması olarak adlandırabileceğimiz 'Astral Seyahat' deneyimini yaşadın mı?

7. Yavaş yavaş sona geliyoruz. Gördüğün rüyalardan çok fazla etkileniyor musun?

8. Bitirmeden önce bir de bu rüyaların yüzde kaçını hatırladığını sorsak?

8. Bitirmeden önce bir de bu rüyaların yüzde kaçını hatırladığını sorsak?

9. Ve son olarak, hiç rüyalarının gerçek çıktığı oldu mu?

9. Ve son olarak, hiç rüyalarının gerçek çıktığı oldu mu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Katatonik şizofren!

Katatonik şizofren!

Sen o kadar içine kapanık ve duygusal bir insansın ki çoğu zaman kimseyle iletişim kurmak bile istemiyorsun. Hayata ve olanlara karşı çok fazla kafa yoruyor adeta kendi kendini yiyip bitiriyor, beyninde olmadık senaryolar yazıyorsun. Bu yüzden bazen öyle dönemlerin oluyor ki doğru düzgün konuşmuyor, yemeden içmeden kesiliyorsun. Ancak bu asosyal ve sakin hallerinin arkasında da oldukça tehlikeli bir kişilik barındırıyorsun. Kişiliğinin bu yönü ortaya çıktığında olduğunu zannettiğin ama aslında olmayan şeyler yüzünden etrafındakilere ciddi zararlar verebilirsin.

Obsesif kompulsif bir psikopatsın!

Obsesif kompulsif bir psikopatsın!

Açıkçası sana bu sonucu yazarken bile biraz çekiniyoruz çünkü sen tam bir psikopatsın! İçten içe oldukça sadist ve agresif bir insansın. Kendine ait kuralların ve çok fazla takıntın var aynı zamanda günlük hayatta yaşadığın her şeyden fazlasıyla etkileniyorsun. İşler istediğin gibi gitmediğinde ya da olmasını istediğin bir şey olmadığında gerçeklik ile bağını kaybedip, tam anlamıyla arızaya bağlıyorsun. İşte böyle zamanlarda içindeki o sadist, kontrolü ele geçiriyor ve hem sen hem de çevren açısından adeta tehlike saçıyorsun. Ne diyelim sana karşı dikkatli olmakta fayda var.

Histrionik bir deli!

Histrionik bir deli!

Senin hayatında en önemli şey dikkat çekebilmek! Bilinçaltında, beğenilmekten ilgi odağı olmaktan korkunç derecede bir haz duyuyor ve ilgisiz kaldığın zaman tam bir psikopata dönüşüyorsun. Böyle zamanlarda kontrolünü kaybedip, dikkat çekebilmek adına yapamayacağın şey yok. Bu sebeple çoğu zaman çevrendekiler seni durdurmaya, en azından yavaşlatmaya çalışıyor, fakat sen onlara hiç kulak asmıyor, kendi bildiğini okuyorsun!

Şizotipal kişilik bozukluğu!

Şizotipal kişilik bozukluğu!

Sen farkında olmasan bile tuhaf paranoyalara sahipsin. Çoğu zaman kendi kafanda, acayip düşüncelerle kurguladığın bir hayal dünyasında yaşıyorsun ve buranın gerçeklerini kabul ediyorsun. Bazen de sanki kafanın içinde sana ait olmayan sesler duyuyorsun. Aynı zamanda oldukça duygusal bir insan olduğunu da söyleyebiliriz. Kendine göre değişik inanışların ve bir takım telepatik yeteneklerin var. Dışarıdan çok sessiz ve sakin görünsen, etrafa karşı aşırı duyarlı biri olsan bile içinde senin bile tahmin edemeyeceğin kadar tehlikeli bir sen var. Bu yüzden çevrendekilerin sana temkinli yaklaşması gerekiyor!

Dahilik seviyesinde bir çılgın!

Dahilik seviyesinde bir çılgın!

Sana psikopatsın diyemeyiz, sadece sahip olduğun aşırı zeka yüzünden psikopatlığa yakın bir çılgın olduğunu iddia edebiliriz! Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyor aynı zamanda her şeyi derinlemesine irdeliyorsun. Çevrendeki en çılgın insan sen olabilirsin bu yüzden insanlar seninle çok keyifli vakit geçirebiliyor. Böyle zamanlarda önemsenmediğini düşünüp çevrendekilere ve kendine zarar verebilecek hale geliyorsun. Ama anında silkelenip kendine gelmek gibi bir huyun da var. Pek çok ünlü bilim insanı gibi delikle dahilik arasında gidip geliyorsun. Zihnin hep keskin olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1629
477
377
281
213
147
115
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

kaloriferli şofben çıktım !

portside

Şizotipal kişilik bozukluğu! raporum bile var :P

Morketida

Katatonik şizofren! Sen o kadar içine kapanık ve duygusal bir insansın ki çoğu zaman kimseyle iletişim kurmak bile istemiyorsun. Hayata ve olanlara karşı ... Devamını Gör