Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalar Hayatında Neyi Değiştirmen Gerektiğini Söylüyor?

etiket Gördüğün Rüyalar Hayatında Neyi Değiştirmen Gerektiğini Söylüyor?

Psikoloji bilimine göre rüyalar; bilinçaltımızdaki en derin arzularımız, istek ve korkularımızın gün yüzüne çıktığı kapılardır. 

Uyku sırasında pek çok rüya görebilir, pek çok duyguyu anda yaşayabiliriz ama bazı rüyalar vardır ki uyandığımızda bile üzerimizdeki etkisi devam eder. 

Peki bu rüyalar bize hayatımızla ilgili ne gibi bir mesaj vermek istiyor olabilir?

Cevabını merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu öğrenelim; gördüğün rüyaların ne kadarı seni çok fazla etkiliyor?

2. Peki seni etkileyen bu rüyalarının konuları genelde ne oluyor?

3. Bir de şunu söyle bakalım; bu rüyalar genellikle gece mi yoksa gündüzde mi geçiyor?

3. Bir de şunu söyle bakalım; bu rüyalar genellikle gece mi yoksa gündüzde mi geçiyor?

4. Şimdi de seni oldukça etkileyen en son rüyayı hatırlamaya çalış ve ona odaklan. Bu rüyada baskın olan ya da aklında kalan renk/ renk tonu bunlardan hangisi?

4. Şimdi de seni oldukça etkileyen en son rüyayı hatırlamaya çalış ve ona odaklan. Bu rüyada baskın olan ya da aklında kalan renk/ renk tonu bunlardan hangisi?

5. Peki ya rüyalarının geçtiği mekanları tasvir edecek olsaydın bunlardan hangisini seçerdin?

5. Peki ya rüyalarının geçtiği mekanları tasvir edecek olsaydın bunlardan hangisini seçerdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önemli bir soruya geldik! Hiç, rüyanda yaşadığın bir olayla ya da gördüğün bir yerle gerçek hayatta da karşılaştığın oldu mu?

6. Önemli bir soruya geldik! Hiç, rüyanda yaşadığın bir olayla ya da gördüğün bir yerle gerçek hayatta da karşılaştığın oldu mu?

7. Son olarak; rüyalarında genel olarak yalnız mısın?

7. Son olarak; rüyalarında genel olarak yalnız mısın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Geçmişe saplanıp kalmaktan vazgeçip, affetmelisin!

Geçmişe saplanıp kalmaktan vazgeçip, affetmelisin!

Sen, ya geçmişte yaşadığın mutlulukların özlemini çekiyor ya da geçmişten kalan birilerini bir türlü affedemiyorsun. Sürekli bilinçaltında geçmişinle hesaplaşıyor, keşkelerle dolu düşüncelerle aklını meşgul ediyorsun. Bu durumsa içinde anlamlandırılamayan bir karanlığa ve boşluğa neden oluyor…Ancak artık o karanlığı yırtıp, ışığa çıkmalısın. Evet, belki çok kırıldın belki hiç hak etmediğin şeyler yaşadın ya da belki de şu an o anları çok özlüyorsun ama unutma adı üstünde ‘geçmiş’! Bu karanlıktan ve enerjini emen düşüncelerden kurtulmanın yegane yolu ise; affetmek! Kendini ya da kafanda sürekli hesaplaştığın kişileri affet ve artık kendi kendini özgür bırak. Emin ol eskiden yaşadığın tüm mutluluklar ve daha güzel şeyler seni bulacak hatta belki de bulmuştur ama sen geriye doğru bakmaktan önündekini göremiyorsun, kim bilir?

Kendi kendinle barışmalısın!

Kendi kendinle barışmalısın!

Senin tek derdin; kendin! Bir türlü kendinle barışamıyorsun. Haliyle de kendinle yaşadığın bu huzursuzluk dışarıya yansıyor. Sürekli kendini eleştiriyor hiçbir türlü kendini takdir edemiyorsun. Bu durumun en büyük eksisi ise senin enerjini düşürmesi. Sürekli kendini olduğundan daha fazla bir baskının altında hissediyor bir türlü gerçekten mutlu olamıyorsun. Artık değiştirebileceğin ya da değiştiremeyeceğin şeyler için kendine kızmaktan vazgeç. Kendini o kadar üzüp, yıpratıyorsun ki rüyalarında bile aslında yine kendinle uğraşıyorsun. Her şeyinle kendini olduğu gibi kabul etmelisin ki insanlarda senin gerçek ve o eşsiz enerjini görebilsinler!

Korkularından kurtulmalısın!

Korkularından kurtulmalısın!

Şu içinde yaşadığımız ortamda, herkes gibi sen de oldukça stres altında kalmışsın ve elbette korkular biriktirmişsin. Kendinin ve sevdiklerinin başına kötü bir şey gelmesinden çok korkuyorsun. Kontrolün dışında gerçekleşen olaylar sende kaygı yaratıyor. Gördüğün rüyalardan bile kendi kendine korkular üretiyorsun. Bir diğer korkun ise; başarısız olmak! Çevren tarafından saygı duyulan biri olmak senin için oldukça önemli. Hırslı, her zaman ne istediğini bilen birisin ve bu istediklerini elde etmek için sonuna kadar çabalıyorsun. Bu zamana kadar irili ufaklı pek çok başarı elde ettiğine şüphemiz yok ancak öylesine mükemeliyetçisin ki kendi kendine hep ket vuruyor, gerçekten başarılı olduğunu hissedemiyorsun. İleriye yönelik pek çok planın var ve bunları gerçekleştirememe korkusu seni yeyip bitiriyor. Bu planları gerçekleştirmek ve sevdiklerine bir şey olacak korkusu ile yaşamak yerine artık rahatlamalı ve korkularından kurtulmak için ne gerekiyorsa yapmak zorundasın. Özellikle de sevdiklerini kaybetmekten korkan biri olarak bu korkuyla yaşamak yerine onlarla geçirdiğin anın tadını çıkartmaya çalışmalısın.

Kendini düşünmenin zamanı gelmiş!

Kendini düşünmenin zamanı gelmiş!

Sen hayatı dolu dolu yaşamayı seven, anın tadını çıkarabilen nadir insanlardansın. Her şeye ve herkese karşı hep pozitifsin çünkü ne yaşarsan yaşa bir şekilde ona iyi tarafından bakabilmeyi becerebiliyorsun. İçten içe seni kemiren en büyük olgu ise hayatı bir gün sona ereceği. Bu sebeple kimseyi kırmadan, üzmeden yaşamaya çalışarak herkesi mutlu etmeye çabalıyorsun. Bu her ne kadar takdire şayan bir durum da olsa üzerinde aşırı bir sorumluluk ve adını koyamadığın bir ağırlık oluşturuyor. Çünkü sen herkesi mutlu etmeye çalışırken, kendini sürekli arka plana atıyor, duygularını daima bastırıyorsun. Rüyaların sana biraz rahatlaman ve kendine vakit ayırman için adeta uyarılar gönderiyor. Biraz bencil davransan ve kendini şımartsan emin ol suçlu olmazın!

Sakinleşmeli ve değişimi kabullenmelisin!

Sakinleşmeli ve değişimi kabullenmelisin!

Sen, planlı programlı hareket eden, kendince kuralları olan birisin. Aynı şeyleri yapmaktan, bir rutine bağlı olmaktan hoşlanıyorsun. Etrafındaki her şey senin kontrolünde olsun istiyorsun bu sebeple de ne kadar ileriye dönük sağlam adımlar atarak yaşadığın zamandan ötesini kontrol altına almaya çalışsan da, hayatın ne getireceğinin belli olmadığının bilincindesin. Bir sürprizle karşılaşmaktan ya da geleceğin belirsizliği altında kaybolmaktan çok korkuyorsun. Bu nedenle düzenini bozacak herhangi bir şeye ya da kişiye aşırı tepkiler verebiliyorsun. Aynı zamanda oldukça sorumluluk sahibi, hırslı birisin ve hatayı kesinlikle kabullenemiyorsun. Bu nedenle de günlük hayatında sık sık insanlarla karşı karşıya geldiğin ve kalp kırdığın oluyor. Bu durum seni içten içe rahatsız etse de kendine bile itiraf edemiyorsun çünkü içinde fırtınalar kopsa da duygularını dışarıya yansıtmakta zorlanan birisin. Belki de çoğu zaman bu yüzden kimse seni anlamıyor gibi hissediyor, kendi kabuğuna çekiliyorsun ve bu kendi başınalıktan zevk alıyormuşsun gibi görünsen de aslında içten içe sürekli böyle olacağını düşünmek seni korkutuyor. Biraz daha sakinleşmeli, hayatı akışına bırakabilmelisin. Kişisel sıkıntılarını birilerinden yardım alarak da çözemeye çalışmalı ve kontrolünü kaybetmek korkusunu bir kenara bırakmalısın. Bir an önce ferahlamaya ve hayatında artık sadece seni mutlu edecek şeyler yapmaya başlamalısın. Çünkü rüyalarına göre bilinçaltın, kontrolsüzlükten ve tatminsizlikten kurtulman ve artık biraz sakinleşmen için seni uyarıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1311
273
155
83
82
62
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yldz.r

bu tarz testler öyle yerinde sonuçlar veriyor ki, bazen karşımda psikoloğum bana önerilerde bulunuyormuş gibi hissediyorum. yalnız olmadığım hissini bana yaş... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Geçmişe saplanıp kalmaktan vazgeçip, affetmelisin Sen, ya geçmişte yaşadığın mutlulukların özlemini çekiyor ya da geçmişten kalan birilerini bir türlü affed... Devamını Gör

Neslihan Nisan

gercekten nokta atisi oldu bravo 👏