Görüş Bildir
Haberler
Google Yapmayı Düşündüğü Yeni Merkezinin Planlarını Yayınladı

Google Yapmayı Düşündüğü Yeni Merkezinin Planlarını Yayınladı

Google, Mountain View'de yapmayı planladığı ana merkezinin planlarını açıkladı. Yeni bina üstüne büyük bir tente geçirilmiş, kubbemsi bir görüntüde. 

Proje sadece Google için değil bölgede yaşayan halk için de yeni bir yaşam alanı oluşturacak şekilde. Yapılacak yeni merkezi çevreleyecek epeyce geniş bir alan halka açık olacak. Projeyi Google adına tasarlayan BIG ve Heartherwick Studio şirketleri Mountain View şehrini dünyanın sayılı şehirleri arasına sokabilecek bir tasarıma sahip. Google'ın sahip olduğu alan öyle küçümsenecek bir alan değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mountain View'de neredeyse uçsuz bucaksız bir alana sahip olan Google bu alan üstüne sadece ana merkez binasını yapmayacak. Dev proje ile bu alana, ırmaklar, bisiklet yolları, kütüphaneler, kafeler, alışveriş merkezleri, doğal alanlar gibi halkın kullanımına sunulacak pek çok yer de yapılacak.

Şuan için proje hayata geçme aşamasında ancak henüz kesinlik kazanmış değil. Bunun sebebi Mountain View şehrinin bağlı olduğu California eyaletinde hükümetin ikiye bölünmüş durumda olması. Bir taraf bu projeyi Mountain View'ün yeni gelir ve reklam kaynağı olacağı görüşünde. Diğer taraf ise böylesi bir alanın bu tarz projelerle işgal edilmemesinden yana.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0