Görüş Bildir
Haberler
Google İsim Değiştirdi

Google İsim Değiştirdi

Tavsiye Lazim
11.08.2015 - 11:04

Dünyanın şu anda belkide en büyük şirketlerinin başındaki Google kanadından bu gece gelen haber tüm dünya ile birlikte bizleri de heyecanlandırdı ve daha çok şaşırttı. Çünkü internet diyince artık hepimizin aklına Google gelirken, firma sürpriz bir karar ike isim değişikliğine gidiyor.

GOOGLE İSİM DEĞİŞTİRDİ !

Google’ın CEO’su Larry Page yeni oluşumun internet sitesinden yaptığı açıklamayla bundan sonra Google’un çatı şirket olacak olan Alphabet’in internet sitesinden yaptığı açıklama ile gerçek ortaya çıktı. Google artık Alphabet oluşumunun internetten sorumlu bir şirketi olacak sadece.

GOOGLE’IN YENİ İSMİ,  ALPHABET !

Yeni kurulan holding olan  Alphabet‘in CEO’su Larry Page, başkanı ise Sergey Brin oldu. Peki Alphabet nedir ?

Alphabet Nedir ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alphabet temel anlamda, en büyük şirketi Google olan bir holding olacak. Google olduğu gibi internet çalışmalarına devam edecek. Ancak bunun dışındaki tüm çalışmalar ayrı bir şirket olarak Alphabet bünyesinde yer alacak. Örnek vermek gerekirse, Google’ın sürücüz araç projesi, Alphabet holding içinde bir şirket olarak çalışmasını sürdürecek. Bu sayede çalışmalar kendi içinde bağımsız, dışarıda ise Alphabet’e bağlı olacaklar.Google Ne Olacak ?

Google internet hizmetlerinde aynen çalışmaya devam edecek ve bir değişiklik olmayacak. Şirketin yeni CEO’su da Sundar Puchaci olacak. Tek değişen internet dışı çalışmalarla Google’ın bir bağı kalmayacak.

Bakalım bu hamle Google’a neler katacak veya kaybettirecek ? Sizlerin düşünceleri neler bu konuda?

Kaynak: http://tavsiyelazim.com/google-isim-d...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın