Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 62. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 62. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Trt 1 ekranlarının hikayesiyle herkesi kendine çeken dizisi Gönül Dağı, bu akşam yayınlandı. Her cumartesi yayınlanan Gönül Dağı, bu hafta da izleyenleri mest etti. Reytingleri altüst eden Gönül Dağı yine izleyenlerden tam not aldı. Dizinin son bölümünde; Gedelli’yi nişan heyecanı sardı. Ramazan Bayramı hazırlıkları da tam gaz devam ediyor. Rıfat ile evlenen Mihriban ise bu bölümün kahramanıydı. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı da dizinin bitmesinin ardından yayınlandı. Hikayesiyle gönülleri ısıtan dizinin izleyicilerinden son bölümü kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler 'Gönül Dağı 62. bölüm full izle' gibi araştırmalarına devam ediyor. İşte TRT 1 Gönül Dağı 63. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buram buram Anadolu kokan Gönül Dağı, bu hafta 62. bölümüyle ekranlardaydı. Hem eğlendiren hem de duygulandıran bir yapım olan Gönül Dağı bu hafta da izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan gibi genç oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin izleyicilerinden son bölümü kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler 'Gönül Dağı 62. bölüm full izle' gibi araştırmalarına devam ediyor. İşte TRT 1 Gönül Dağı 63. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

Gönül Dağı 62. Bölümde Neler Oldu?

Gönül Dağı 62. Bölümde Neler Oldu?

Gedelli’yi nişan heyecanı sardı. Ramazan Bayramı hazırlıkları da tam gaz devam ediyor. Uzun zamandır beklenen nişan yüzünden Ramazan çok heyecanlıdır. Nişan telaşı içinde olan amcaoğulları, nasıl maceralarla karşılaşacaklar?

Emre’ye gittikçe alışan Zahide ve Sefer, çocuklarının desteklerini de alarak Emre'yi iyice aileden biri olarak görmeye başlamışlardır.  İçlerine aldıkları Emre adına çok mutlu olan Zahide ve Sefer, Emre’nin annesini özlediğini gerçeğini görürler. Sefer, Emre'nin annesini bulabilmek için kolları sıvar.

Bu sırada Selami, miras haklarından vazgeçer. Kendisini kapının önüne konuşulmuş şekilde bulur. Ellerinde bavullarla evden kovulan Selami ve Keriman’ı neler yaşacaktır?

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı 62.Bölüm İzle

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Gönül Dağı 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Trt 1, Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanını dizinin bitmesinin hemen ardından izleyicilerle paylaştı.

Gönül Dağı 63. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın