Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 30. Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 30. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
23.05.2021 - 11:46

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Taner amcaoğullarına bir söz verirken hepsi plan yapmış bir şekilde atölyeden çıkarlar. Zahide'nin Veysel'den kendisini 'Süslü Bade Gül' ile almasını isterken Süslü Bade Gül çalınır ve herkesi bir panik alır. Öte yandan gelin evinde de bazı aksilikler çıkarken en son kız almaya gönül rahatlığı ile gidilir. İşte Gönül Dağı 30. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Amcaoğulları yapılan son masraflarla birlikte ciddi bir borca girmiştir. Alacaklıların kapıya dayanmasıyla birlikte iflas ettiklerini anlayan amcaoğullarını bir de Zahide’nin yaklaşan düğünü iyice sıkıntıya sokar. Amcaoğulları bu durumu çözmek için her yolu deneyeceklerdir, fakat bu o kadar da kolay olmayacaktır. 

Sefer ve Zahide’nin düğün hazırlığı hızla devam ederken, masraflar da artmıştır. Bir de Sefer’in analığının akrabaları Sefer’den evi isterler. Bir yanda maddi problemler, bir yandan da oluşan ev krizi, herkesi iyice endişelendirir. Taner’in sorunları çözmek için son çare olarak yapacağı büyük fedakarlık ne olacaktır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın