Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 27. Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 27. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
02.05.2021 - 00:45

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Taner ve Dilek pencerenin camından bakışır ve Taner Dilek'e iyice yaklaştığında Dilek sevdiğine 'Sen benim en büyük mucizemsin.' der. Taner'in amca oğullarıyla yarışma başvurusu kabul edilir ve herkes çok mutlu olur. Zahida Sefer'e artık bir engel kalmadığına göre düğünü bayram sonra yapsak mı diye sorarken Sefer heyecan içinde olur cevabını verir. İşte Gönül Dağı 27. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Zahide’nin velayet değiştirme davasının mahkeme zamanı gelmiştir. Sefer’in sabıka meselesini çözmeleri gerekmektedir. Devreye Taner ve amcaoğulları girer. Mahkeme günü bütün kasaba Sefer’in arkasında birleşir. Hakimin kararı ne olacaktır?

Ali’nin Gönül Dağı’ndan ani gelişiyle birlikte Gülsüm ikileme düşmüştür. Gülsüm ve Ali geçmişin hesaplaşmasını yaşarlar. Gülsüm, Ali’yi adalete teslim edecek midir? Öte yandan Dilek, babasının masum olduğuna inanmaktadır, bunu ispat edebilmek için Ciritçi Abdullah’la birlikte Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuğun sonunda Dilek’i nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Dişçi Musa, Fadime ve Veysel; Pembe’nin miras hakkını alabilmek için Fadime’nin ölmüş kocasının köyüne giderler. Dişçi Musa bu sorunu çözebilecek midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın