Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 24. Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 24. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
11.04.2021 - 00:52

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Fadime Pembe'yi başkasına emanet ederken göz yaşları içerisindedir. Dilek Tamer'e ulaşamadığı için endişe içerisindeyken Tamer ise arkadaşlarıyla beraber Kamil tarafından esir alınmıştır. Selami Keriman'a oldu diye bağırıp sevinç içerisinde giderken Zahide ise mahkemede Sefer'in sabıka kaydını öğrenir. İşte Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Herkesin aklında tek bir soru vardır: Aziz'in annesi yürüyebilecek midir?

Heyecanla isteme gecesi yaklaşırken, amcaoğullarını zora sokacak olan sürpriz ne olacaktır? Aynı şekilde isteme gecesinde Dilek'i ziyaret edecek olan gizemli misafir kim çıkacaktır? Fadime'yle ilgili şok bir gerçeği öğrenen Cemile ne yapacaktır?

Tek çözüm Halime'nin fikrini değiştirip rıza göstermesidir. Taner için umutların tükendiği bir yerde Halime'nin vereceği karar ne olacaktır?

Öte yandan Selami, Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Keriman'ı istemeye geleceklerdir. Selami, Keriman'ı vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Selami her şeyden vazgeçtiği sırada yardımına amcaoğulları koşar. Plana göre Selami ve amcaoğulları isteme sırasında Keriman'ı kaçıracaklardır. Selami ile Keriman kavuşabilecek midir?

Sefer, Fikret'in velayet davası açtığını öğrenince, Zahide'yle nasıl bir karar alacaklardır? Kızı Fadime'nin döndüğünü öğrenen Dişçi Musa ne yapacaktır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın