Görüş Bildir
Haberler
Golden Foot Ödülü Samuel Eto'o'nun

Golden Foot Ödülü Samuel Eto'o'nun

Enver K.
22.09.2015 - 13:12

Antalyaspor forması giyen Samuel Eto'o büyük bir onura layık görüldü. Futbol dünyasının prestijli ödüllerinden Golden Foot'ta 2015 yılının kazananı Kamerunlu oyuncu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya'nın Sampdoria takımından geldiği kırmızı-beyazlılarda harikalar yaratan ve Süper Lig'de gol krallığı yarışını önde götüren 34 yaşındaki forvet, Avrupa'da yılın futbolcusu olarak değerlendirildi. 

Monaco'da dün gece gerçekleştirilen ödül törenine katılan Eto'o, Roberto Carlos ve Didier Drogba'dan sonra, Türkiye'de oynayan oyuncular içinde bu ödüle layık görülen üçüncü isim oldu. Carlos 2008'de Fenerbahçe, Drogba ise 2013'te Galatasaray forması giydiği dönemde taçlanmışlardı. Golden Foot'ta geçtiğimiz yılın galibi ise Barcelonalı Iniesta olmuştu. 

Hagi ayak izini bıraktı 

Galatasaray'ın efsane isim Gheorghe Hagi de dün gece törendeydi. Rumen futbol adamı efsaneler ödülünü alırken, ödülünü aldıktan sonra ünlüler kaldırımına ayak izini bıraktı. Türkiye'den sadece Hakan Şükür'ün kazandığı efsaneler ödülüne geçmişte Pele, Maradona, Eusebio ve George Best gibi unutulmaz yıldızlar sahip olmuştu.

CNNTurk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0