Görüş Bildir
Haberler
Gökyüzünde Yay Dönemi Başladı! Zodyak’ın En Dürüst, İyimser ve Neşeli Bireyleri Yay’ları 17 Maddede Daha Yakından Tanıyoruz!

Gökyüzünde Yay Dönemi Başladı! Zodyak’ın En Dürüst, İyimser ve Neşeli Bireyleri Yay’ları 17 Maddede Daha Yakından Tanıyoruz!

zeynepanlatsin
23.11.2020 - 12:43

Güneş Zodyak’ın iyimser filozoflarının temsilcisi Yay burcuna geçti. Yolculuklar, seyahatler, felsefe, inançlar, özgürlükler, kısacası bize iyi gelen ne varsa hepsinin temsilcileri Yay burçlarını biraz daha yakından tanıyalım ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önceliğimiz dürüstlük. Bir Yay burcu insanının en önem verdiği konu dürüstlüktür, kendileri de çok dürüst oldukları için çevrelerine koşulsuz güvenmek isterler.

O yüzden söylenecek ufacık bir yalana bile tahammülleri olmaz.

2. Her şeyi doğrudan söyleme huyları olduğundan zaman zaman patavatsız bulunurlar, onlar dokuz köyden kovulan doğruculardır :)

3. Bir Yay burcunu kolay kolay kötümser görmezsiniz, her zaman iyimser, her zaman pozitiflerdir.

Çünkü her zaman yarının bugünden daha iyi olacağını düşünürler.

4. İnançlara sonsuz bir saygıları vardır, kendileri de asıl nedenini bilmedikleri evrensel bir inanca sahiplerdir.

5. Değişik kültürleri, farklı felsefeleri öğrenmeye bayılırlar. Fırsatları olsa dünyanın her yerini gezerler, yepyeni insanlar tanırlar, hepsiyle de arkadaş olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıcakkanlılıkları, sempatiklikleri ve espri yetenekleri ile gönülleri hemen kazanıverirler, her arkadaş grubunda muhakkak çok sevilen bir Yay’a rastlarsınız.

7. Bir derdiniz varsa koşa koşa kapısını çalmanız gereken kişi Yay’dır. Pozitifliğiyle size iyi tarafından bakmayı öğretir, hiç yapamazsa gezdirir, eğlendirir.

8. Çapkınlığına değinmeden olmaz, tatlı diliyle, neşesiyle enerjisine ne ara kapılıverdiğinizi anlamazsınız, gizleyemedikleri bir şeytan tüyleri vardır.

9. Yeni bir şeyler öğrenmeye derin bir arzu duyarlar, kurslardan atölyelere, eğitimlerden seminerlere koşarlar, onlarca hobileri olabilir.

10. Ateş grubuna ait Yay insanları, hareketsiz duramaz, enerjileri bitmez. Spor, dans, koşu ne olursa olsun enerjilerini atacak bir yol ararlar.

Hareketli olan her şeyde de çok güzel başarılar elde ederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Her Yay burcunun kendine ait bir hayat felsefesi vardır, okumayı ve öğrenmeyi çok sevdiğinden kendine özgü bir düşünce oluşturur ve sizi de ikna eder.

12. Heyecanlı ve aktif olduklarından türlü türlü sakarlıklar yapabilirler, ama fark etmedikleri şanslarıyla son dakika ufak tefek sıyrıklarla kurtulurlar :)

13. Kendilerinin bilincinde olmadıkları bir 6. Hisleri vardır, o da iyi ve tertemiz kalplerinin onlara verdiği lütuftur.

Ölülerle konuşamasa da bir şeyleri sezer :))

14. Her türlü ortama, her türlü gruba kolayca adapte olurlar ve sanki yıllardır oradaymış gibi benimserler.

15. Çok yüksek bir adalet duyguları vardır, Sezar’ın hakkını Sezar’a verirler. Ama haksızlığa asla tahammül edemezler.

Öyle bir durumda o sevimli insanların ağzından ateşler çıkabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Özgürlüklerine olan düşkünlükleri yüzünden sık sık sadakatsizlikle suçlanırlar, oysa gerçekten bir ilişkiye adapte olduklarında tüm enerjilerini sevdiklerine verirler.

Ne de olsa Ateş insanıdır, tutkuludur, sevgi doludur ve sevgisini gösterir.

17. Özetle onlar Jüpiter’in şanslı, iyi kalpli ve dürüst çocuklarıdır. Hayatımızda olduğunuz için biz de çok şanslıyız, iyi ki doğdunuz Yay’lar!

Bonus: Peki Güneş'in Yay ziyaretinden bizler nasıl etkileneceğiz? Soralım, anlatılsın ;)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
40
9
7
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın