Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Gönül'den 4 Yıllık İmza

Gökhan Gönül'den 4 Yıllık İmza

Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve daha önce anlaşmaya vardığı Gökhan Gönül'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül ile sözleşme imzaladı. İmza törenine başkan Fikret Orman da katıldı.

Orman, 'Stadımızda böyle bir imza töreni yapmamız bizim için gurur verici. Bizim açımızdan hayırlı bir gün. Çok güvendiğimiz, inandığımız ve sevdiğimiz bir oyuncunun imza törenini yapıyoruz. Gökhan ailemize hoş geldi, burası büyük bir aile. Gökhan'ı aramızda görmekten dolayı mutluyuz.' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, Gökhan Gönül'ü ihtiyaçları olduğu için aldıklarını vurgulayarak, '4 yılı aşkın bir zamandı yönetim kurulu ile beraber çalışıyoruz ve yönetim olarak bir şeklimiz var. Her şekilde de bu rotadan devam ediyoruz. Gökhan bizim çok beğendiğimiz bir oyuncu. Biz Gökhan'ı başka bir kulüpte olduğu için almadık, bizim çok ihtiyacımız olduğu için aldık. Bizim stratejimiz tamamen bizim huzurumuz ile ilgili' ifadelerini kullandı.

Bir tek Aziz Yıldırım'a teşekkür etmedi, ardından düzeltti

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım hariç herkese teşekkür eden Gökhan, 'Büyük camialarda futbol oynayıp, başka camialara geçtiğimiz zaman böyle durumlar olabiliyor. Davranışımla da duruşumla da burada oturmanın ne demek olduğunu biliyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle bir teşekkürü de Beşiktaş taratarına yapmak istiyorum, bana sahip çıktılar, destek verdiler. Elimden geldiğince bu camiaya layık olacağım. Yıllarca Fenerbahçe forması giydim ve orada da benim üzerimde emeği olan (Aziz Yıldırım'ı söylemeden) herkese teşekkür ederim. Fenerbahçe taraftarına da 9 yıl için teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu. 

Gökhan Gönül daha sonra sözlerini düzelterek, 'Yönetim kurulunu saydım, bunun da için de Aziz Yıldırım da var. Bunu dahil ediyorum, düzeltelim bunu' dedi.

Beşiktaş'tan ilk teklifi milli takımdayken aldığını dile getiren Gökhan, 'Beşiktaş'a transferimde gelgitler yaşamadım. Başkanım, lig devam ederken beni Beşiktaş'ta görmek istediğini söylemişti ve o da benim Fenerbahçe ile kontratımın bitmesini bekledi. Beşiktaş, bana resmi teklifini ben milli takımdayken yaptı ve ben de düşünmek için süre istedim, yurt dışından da teklifler vardı. Sonuç olarak bugün burada bu imzayı attım' ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül hangi takımlı?

Gökhan Gönül hangi takımlı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fikret Orman: Gökhan Gönül, Beşiktaşlı. Bu profesyonel bir hayat. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Beşiktaş'a Galatasaray'dan da oyuncular geldi. Biz buradan kişisel işlere girmiyoruz, bize fayda sağlayacak şekilde devam ediyoruz.

Gökhan Gönül: Kendi formamı giydiğim takımlara hizmet etmek benim için en önemli şey. Ben şu anda Beşiktaş'tayım ve Beşiktaş'ı tutuyorum

Kartal dövmesi hakkında açıklama

Bacağındaki kartal dövmesi hakkında konuşan Gökhan, 'Şampiyonluk sözleri vermek, büyük vaatler vermek çok doğru değil. Şampiyonluk sözleri veremem, kendimi kanıtlama derdinde değilim, bazı şeyleri başardığım için buradayım. Beni kötü orta yaparken, kötü pas verirken görebilirler ama bir an olsun mücadeleden vazgeçmeyeceğimin sözünü verebilirim. Bacağımdaki kartal dövmesini 15 sene önce yaptırdım.' şeklinde konuştu.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kimkionedio

yav he heee umarım senin için kabus gibi olur beşiktaşta oynamak bunca insanın ahını aldın.!!

tibet kartal

görceksiniz kabusu sezon başlayınca:)