Görüş Bildir
Haberler
Global Esports Games 2022, Gelecek Sene Aralık Ayında İstanbul'da Yapılacak!

Global Esports Games 2022, Gelecek Sene Aralık Ayında İstanbul'da Yapılacak!

Burak Kaya
21.12.2021 - 18:24

Global Esports Federasyonu tarafından düzenlenen Global Esports Games, Spor İstanbul tarafından yapılan açıklama ile birlikte önümüzdeki sene İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Global Esports Federation kimdir?

Global Esports Federation kimdir?

Her yıl Global Esports Federation tarafından, dünyanın her tarafında Global Esports Games festivali düzenleniyor.

Bu festival, 2021 yılında Singapur'da düzenlendi. Etkinlik kapsamında 3 ana oyun başta olmak üzere birçok oyunda çeşitli düzeylerde turnuvalar düzenlendi.

Şimdi ise IBB tarafından yapılan açıklama ile birlikte festivalin önümüzdeki yıl İstanbul'da düzenleneceği açıklandı.

Bayrak teslimi yapıldı.

IBB tarafından yapılan açıklamada genel müdür İ. Renay Onur'un Singapur'da 2022 yılı için yapılan bayrak teslim törenine katıldığı belirtildi.

Gelecek sene için bayrağı alan İ. Renay Onur ile birlikte festival, önümüzdeki yılın Aralık ayında İstanbul'da düzenlenecek. IBB olarak 1.5 yıldır etkinlik için çalıştıklarını aktaran İ. Renay Onur, çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Şu an için hangi oyunlarda turnuvaların düzenleneceği tam olarak belli değil ama FIFA başta olmak üzere 3 ana oyunda espor turnuvaları düzenlenmesi düşünülüyor.

Şimdiden heyecan başladı.

Twitter hesaplarından açıklama yapan Global Esports Federation, 2021 yılında mücadele eden herkese teşekkür diledi. Gelecek sene için ise şimdiden heyecanlı olan federasyon, etkinlik için sabırsızlandıklarını belirtti.

Bu tarz espor etkinlikleri ile birlikte ülkemizdeki espor kültürünün ve espor dünyasınının gelişmesi bekleniyor. Umarız ki 2022 yılında, birçok espor turnuvası ülkemizde düzenlenir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın