Görüş Bildir
Haberler
Giyim Stilinizi Belirleyin

etiket Giyim Stilinizi Belirleyin

21.03.2014 - 18:36 Son Güncelleme: 21.03.2014 - 18:54

Giyim Stilinizi Belirleyin

Dolabınızı açtığınızda önünüze gelen ilk kıyafetleri mi giyersiniz, yoksa biraz düşünüp karar verdikten sonra mı kıyafetlerinizi giyersiniz?

Mesleğiniz,yaşınız,yaşadığınız ortam ne olursa olsun herkesin bir giyim stili olmalıdır. Günlük ya da herhangi bir davete giderken 'Bu gün ne giysem' diye uzun uzun kara kara düşünmemek için kendi stil ve tarzınızı belirlemelisiniz.

Stil belirlemek aslında insana zevk verir.  Kıyafetlerinizi seçerken 'İşte tam bana göre' dediğinizde, Sevdiğiniz ve beğendiğiniz kıyafetlerinizi giydiğinizde mutlu olursunuz.

Stil belirleme kısa zamanda değil zamana bağlı olarak gerçekleşmelidir.Deneme yanılma yöntemleri ile belirleyebilirsiniz stilinizi. Bu süre zarfı içerisinde edindiğiniz tecrübelerle bir adım daha yaklaşırsınız stilinize. 

Öncelikle yaşadığınız ortam ve mesleğinizi göz önüne alarak gözünüze nasıl bir stilin hoş geleceğini belirlemelisiniz. Daha çok resmi kıyafetler mi yoksa sportif kıyafetler mi?

Daha sonra dolabınızdaki kıyafetlerinizi gözden geçirin. Beğenmediğiniz ya da uzun süredir giymediğiniz kıyafetlerinizi dolabınızdan kaldırmaya çalışın.

Renk renk giyinmek mi yoksa sade kıyafetler mi hoşunuza gidiyor? Belki de siyah renklergidiyordur. Renk konusunda da dikkatli bir seçim ile karar verin. Yine deneme yanılma yoluyla bulmalısınız.

Farklı farklı kombinler yaratmalısınız. Çevrenizden de alacağınız önerilerle kombilerinizi yaratabilirsiniz. Bir davete giderken günlük kıyafetlerinizi giymezsiniz değil mi ?

Aksesuar seçimleride stilinizi yaratmanızda size katkı sağlayacaktır. Kıyafetlerinizle beraber kullanabileceğiniz bir küpe,yüzük,saat,kolye veya saç bantları stilinizin oluşmasında veya şekillenmesinde size mutlaka yardım edecektir.

Unutmayın ki stil yaratmak veya stilinizi oluşturmak için modayı sık sık takip eden birisi olmanız gerekmiyor. Sadece biraz deneme ve yanılma ile çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz size yakışan stili. Ayrıca stil sahibi olmak çevrenizin sizi daha yakından tanımasında ve kişiliğinizin oluşmasında da bire bir etken olarak gözükmektedir.

Kaynak: http://yuruyengemi.blogspot.com.tr/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
3.bp.blogspot.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın