Görüş Bildir
Haberler
Gir Kanıma (Let the Right One In) Tv Dizisi Oluyor

Gir Kanıma (Let the Right One In) Tv Dizisi Oluyor

Bağımsız Sinema Blog
22.03.2015 - 23:21 Son Güncelleme: 23.03.2015 - 14:57

John Ajvide Lindqvist’s romanı önce 2008'de İsveç'de Tomas Alfredson'un yönetmenliğinde filme alındı. Film uluslararası alanda büyük bir başarı elde etti ve 2008 Tribeca Film Festivali'nde 'En İyi Kurmaca Film' ödülü,  Avrupa Fantastik Film Festivalleri Federasyonu'nun 'En İyi Avrupa Yapımı Fantastik Film' ödülü Altın Méliès ve İsveç Film Enstitüsü'nün Guldbagge Ödülleri'nden dördünü de dahil pek çok ödül kazandı. Bunca övgü ve ödül  nedeniyle filmin İngilizce yeniden yapımı  Matt Reeves yönetmenliğinde 2010 yılında yeniden vizyonlardaydı.

Amerikan A&E kanalı Showtime ile giriştiği teklif çekişmesinden zaferle çıkarak tüm hakları satın aldı ve Let The Right One In Tv dizisi olarak üçüncü kez seyircinin karşısında olacak.

Hikaye  on iki yaşında arkadaşları arasında alay konusu olmuş bir çocuğun bir vampirle geliştirdiği arkadaşlık, filmin senaryosunda romanda yer alan birçok korku unsuru hafifletilerek öncelikli olarak iki ana karakter arasındaki ilişkiye odaklanmıştır. Tv serisi halini de merakla bekliyoruz.

Filmin İsveç, Amerikan ve hatta tiyatro oyunundan hatırlatma amacıyla ufak kesitler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Let the Right One In İsveç Versiyonu

Let Me In - Amerikan Versiyonu

LET THE RIGHT ONE IN at St. Ann's Warehouse Bu da tiyatro versiyonu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0