Görüş Bildir
Haberler
Ghostbusters’a Yeni Bir Film Daha Geliyor

Ghostbusters’a Yeni Bir Film Daha Geliyor

Ulaş
15.03.2015 - 17:31 Son Güncelleme: 16.03.2015 - 01:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

1984 ve 89 yıllarında vizyona giren 2 Ghostbusters / Hayalet Avcıları filminden sonra hayranları bir yenisini beklese de sonuçsuz kalmıştı. Birkaç senedir etrafta dolaşan Ghostbusters 3 dedikoduları önce yalanlanmış, ardından da yine bitmek bilmeyen bir senaryo yaratım sürecine girilmişti.

Herkes özellikle geçtiğimiz sene Hayalet Avcıları 3’ü beklerken resmen ters köşe yapılmış ve bu sene başında tamamı kadın oyunculardan oluşan Ghostbusters filmi duyurulmuştu. Yönetmen koltuğunda Paul Feig’in oturduğu filmin kadrosunda Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones ve Kate McKinnon bulunuyor.

Filmin heyecanı daha tazeyken şimdi yeni bir Ghostbusters filmi ile ilglili bilgiler geldi. Sony’nin yeni kurduğu Ghost Corps firması, bu sefer de erkeklerden oluşan bir Ghostbusters filminin yapımına başladı. Paul Feig’in çekeceği filmden bağımsız olacak yapımın daha şimdiden yapım kadrosu oldukça başarılı gözüküyor.

Iron Man 3 ve Mission Impossible 5 gibi filmlerin senaristliğini yapan Drew Pearce’ın kaleme alacağı yeni Ghostbusters filminin yönetmen koltuğunda Joe ve Anthony Russo kardeşler oturacak. Russo kardeşler, son olarak Captain America: The Winter Soldier filmini çekmişti. Şu sıralar ise merakla beklenen Captain America: Civil War’un hazırlığı içerisindeler. Muhtemelen sonraki projeleri ise yeni Ghostbusters filmi olacak.

Kadroda bir diğer önemli isimse Channing Tatum. Tatum’un filmin yapımcıları arasında yer aldığı belirtelim. Ancak Tatum aynı zamanda filmde önemli karakterlerden birisini de oynayacak. Bugün çıkan haberlerde ise ikinci oyuncunun Chris Pratt olabileceği belirtiliyor. Guardians of the Galaxy ile yıldızı parlayan Pratt, Jurassic World ile bu sene beyazperdeye tekrar konuk olacak ki ismi son dönemde Indiana Jones filmi ile de geçiyor.

Ghostbusters’ın yeni filminin bu yapım kadrosunu, en azından Chris Pratt haricinde doğru olduğunu Drew Pearce, Twitter hesabından doğruları. Sony henüz resmi açıklamayı yapmasa da senaryonun ve kadronun biraz daha şekillendikten sonra duyurunun yapılacağını tahmin ediyoruz. Bu film ve kadınlardan oluşan Ghostbusters filminin yeni haberleri geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0