Görüş Bildir
Haberler
GFB'den Çok Sert Bilet Açıklaması

GFB'den Çok Sert Bilet Açıklaması

Fatih
05.03.2015 - 19:37

Fenerbahçeli taraftar grupları arasında yer alan Genç Fenerbahçeliler, derbi öncesinde sert bir açıklama yayınladı.

Başkan Aziz Yıldırım ile aralarında husumet olan grup Galatasaray maçı biletlerinin satışı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

'Bu hafta sonu Kadıköy Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak Gs maçı biletlerinin hangi şartlarda, kimlere nasıl satıldığını Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sitesinde gördük. 4. Yıldız yolunda çıkacağımız en önemli müsabakada paramızla bilet almamıza rağmen biletlerimiz isim isim ayırt edilerek Passolig üzerinden iptal edilmektedir. Ayrıca biletlerin peşkeş çekildiği Fenerbahçe dernekleri biletleri açık açık 250-300 tl gibi bir fiyat ile satmaktadır. Fenerbahçe Kulübü'nü yöneten kişi biletleri peşkeş çekmenin yanında karaborsa yapılmasına da göz yummaktadır. Bunun ispatını isteyen en yakın Fenerbahçe Derneğine uğrayıp Gs maçı için bilet talebi yaptığında bu gerçeği görecektir. Ayrıca başkanın yandaşlarına dağıttığı bedava biletlerin karaborsada Fenerbahçelilere yüksek fiyatlarla satıldığına şahit olmaktayız.

Gs maçı öncesi takımı bu önemli müsabakaya hazırlamak için çaba sarfetmesi gereken başkan Fenerbahçemizin en büyük itici gücü tribünle uğraşıyor. Tribün grubu sosyal hesaplarını kapattırmak ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yönettiğini sanan başkana buradan Fenerbahçe'nin çok daha büyük olduğunu ve içimizdeki Fenerbahçe sevgisini gram sarsamayacağını bilmesini isteriz.

Genç FENERBAHÇELİLER'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın