Görüş Bildir
Haberler
Gerçekleri Duymaya Hazır mısın? 8 Soruda Hayatında Neyin Yanlış Gittiğini Söylüyoruz!

etiket Gerçekleri Duymaya Hazır mısın? 8 Soruda Hayatında Neyin Yanlış Gittiğini Söylüyoruz!

Bize kendini anlat, sana hayatında neyin yanlış olduğunu söyleyelim! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, daha önce senin arkandan iş çevirmiş birini affettiğin oldu mu?

4. Peki ilişkilerinde karşındaki insana güvenmediğinden telefonunu, çantasını vs. gibi özelini karıştırdığın oldu mu?

5. Şimdi de senin azmine bakacağız: Söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki son zamanlarda kendini ruhen ve bedenen çökmüş hissediyor musun?

7. Senin için insan ilişkilerinde olması gereken en değerli şey nedir?

8. Ve son olarak, seni çok seven biriyle sevmesen bile birlikte olur musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatına hep yanlış insanları almak!

İlk başta hepsi sanki gerçekten senin için doğru kişiymiş gibi görünüyor. Hepsi o kadar iyi geliyor ki, bundan sonra hep hayata birlikte devam edebileceğini düşünüyor insan. Fakat öyle bir an geliyor ki, geriye hayal kırıklığından başka bir şey kalmıyor. O an aslında insan gerçekleri görebiliyor. Oysa her şey en başından beri belliymiş ve sadece sen gözlerini kapatmışsın. Tavırlar, duygular, zor zamanlar vs. durumlarda sadece sen insanların yanında oluyormuşsun. Sanki hep tek taraflı bir ilişkiymiş ama sen görmek istememişsin. Bundan dolayı sonrasında hep çok üzülmüşsün. 'Neden hep benim başıma geliyor?' diye yakınıp durmuşsun. Fakat bazen yanlışları görüp yaşamak bizi daha doğru yerlere götürür. Önemli olan yanlışları fark edip, yapılan hataları tekrarlamamak. İşte bu noktada sen biraz başarısız gibisin. Her ne kadar hatalarından ders çıkarsan da her insanı kendin gibi zannediyorsun. Sonrasında da kalbin kırılıyor. O yüzden hayatının bazı noktalarında yanlış durumlarla karşılaşıyorsun.Biz senin çok iyi niyetli olduğunu biliyoruz fakat insanlara her zaman güvenmemelisin. Kimse senin gibi mükemmel değil...

Kendine diğer insanlardan daha az değer veriyorsun!

Senin aslında hayatında yanlış giden şeylerin başında insanlara gereğinden fazla değer vermen geliyor! Herkesi kendin gibi çok iyi zannedip onlardan da aynı şeyi bekliyorsun. Fakat üzülerek söylüyoruz ki, kimse senin kadar mükemmel değil. Senin o içindeki iyilik keşke diğer insanlarda da birazcık olsa, işte o zaman her şey mükemmel olacak. Bu durumdan dolayı o kadar çok insan senin kalbini kırmış ki artık bıkmışsın. Sırf bu yüzden kendi köşene çekilip, diğer insanlardan uzaklaşmışsın. Çünkü sen ne kadar iyi niyetle gidersen git onların içinde hep bir çıkar ilişkisi var. Her seferinde hayal kırıklığına uğrayıp, üzülmekten yoruldun. Hayatında artık seni gerçekten seven ve değer veren birilerini istiyorsun. Bu yüzden eskisi gibi öyle herkesin yüzüne gülmüyorsun. O eski sevecenliğinin yerini daha sert ve soğuk bir kişi aldı. Hatta etrafındaki insanlar senin son zamanlarda ne kadar değiştiğini söyleyip yakınıyor. Bilmiyorlar ki, artık herkese hak ettiği değeri verdiğini. Yok öyle etrafındaki insanları yok yere mutlu etmek. İyi niyetini suistimal edenlere karşı çok büyük bir duvar ördün. Bu durum öte yandan seni biraz zorluyor tabii. Çünkü normalde çok cana yakın ve sevecen bir insansın ama artık bunu dışarıya gösteremiyorsun. Bu da aslında senin için bi noktada yanlış oluyor. Çünkü sen sen olmalısın! Diğer insanların seni değiştirmesine izin verme, enerjinle herkesi alt edebilirsin! Kendine diğer herkesten daha çok değer verdiğini göster, yeter!

Kendini sürekliği karamsarlığa bırakmak!

Senin hayatında giden yanlışlardan biri çok fazla karamsar olmak. Sürekli kendi içinde olumsuz düşüncelere yer veriyorsun. Hayatında iyi şeyler olsa bile her zaman negatif tarafından bakarak boş yere kendini üzüyorsun. Belki bu kendi içinde yaşadığın korkulardan kaynaklanabilir. Geçmişinde yaşadığın bazı olaylar senin diğer insanlar tarafından kaygılanmana sebep olmuş olabilir. Bunu çözebilmek için daha önce seni etkileyen olayları gözden geçirmelisin. Ve bunların üstesinden gelmelisin. Aksi takdirde kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. Olayların pozitif tarafından bakmak yerine hep negatif tarafını ele alıyorsun. Böyle olunca da mutsuz ve isteksiz oluyorsun. İnan belki farkında değilsin ama çok etkileniyorsun. Çünkü hayatında yapmak istediğin şeylere adım atarken çok zorlanıyorsun. İçinde sanki hep bir korku hep bir başarısızlık korkusu taşıyorsun. O yüzden artık kendine güvenmeli ve emin adımlarla yürümelisin. Çünkü sen gerçekten mükemmel bir insansın. Bunu fazlasıyla hak ediyorsun!

İnsanlara olan inancını köreltmişsin!

İnsanlar hakkında zamanında çok yanılmış ve onlara olan güvenin fazlasıyla azalmış. Aslında tüm bunları yaşamana rağmen içinde hala yeni birileriyle tanışma isteği var. Çünkü sen de her insan gibi sosyalleşmek, farklı insanlardan yeni bir şeyler öğrenmek istiyorsun. Kendine olan güvenin her zaman var. Ama dediğimiz gibi sen kendine olan güvenini değil insanlara olan o duyguyu köreltmişsin. Bunu tabii ki de yine etrafında güvendiğin insanlar yapmış. Tüm bunların yanında herkes tarafından sevilmek ve sayılmak isteyen bir yapın var.  Bu karakter özelliğinden zaman zaman nefret ediyorsun. Neden insanlar tarafından sevileyim, bunun ne önemi var ki diye düşünmüyor değilsin. Seni sorgulamaya iten bu yanın aslında seni sen yapan özelliğin. Ama insanlara olan inancını kaybetmen seni bazı yanlışlara sürükleyebilir. Çünkü hayatına etki eden ve seni kötü hissettiren bir insan yüzünden sana gerçekten değer vereni kaybedebilirsin. Çünkü onu da diğeri gibi zannedip, hak etmediği bir davranışta bulunabilirsin. Bundan dolayı hayatında bir yanlışın daha olmaması için insanlara olan inancını yeniden yeşertmelisin. Bak gör o zaman her şey daha güzel olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
609
168
128
57
46
40
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Hayatına hep yanlış insanları almak!

Memet Uğur Güler

ahhh ahhhh ama yinede onlar değil biz yanlisizdir belki ☹️

bebe

Hayatına hep yanlış insanları almak! İlk defa tutturdun onedio Helal olsun!

Mrt Özn

Hayatına hep yanlış insanları almak!sanmıyorum...