Görüş Bildir
Haberler
General Mobile 4G Duyuruldu

General Mobile 4G Duyuruldu

Tavsiye Lazim
12.05.2015 - 11:33 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 12:16

General Mobile, bugüny yaptığı lansman ile birlikte yeni telefonu olan General Mobile 4G‘yi tanıttı. Aynı zamanda da Avrupa’da ilk kez Android One kapsamında bir cep telefonu satışına başlanıyor. Bu da ülkemiz için güzel bir haber. O zaman sırayla hemen özelliklere değinerek devam edelim. Ancak öncelikle kısaca Android One Nedirsorusuna cevap arayalım.

Android One Nedir ?

Android One Google tarafından 2014 yılında duyurulan, dünyanın her yerine Android platformunu kullanan telefonları ucuz fiyata sunmayı amaçlayan bir programın adıdır. Amaç daha uygun fiyatlı telefonları yayrak, yazılım güncellemesinin Google tarafından getirilmesiydi. Şimdiye kadar avrupaya girmeyen Android One ilk girişini Türkiye’de General Mobile 4G ile yapıyor.General Mobile 4G Özellikleri

Programın amacına uygun olarak uygun fiyatlı olmayı hedefleyen General Mobile 4G özellikleri itibari ile orta segment veya orta-giriş segment olarak adlandırılabilir. İşlemci tarafında 64 Bit Snapdragon 410 kullanan General Mobile 2GB RAM ve 16GB depolama ile kulanıma hazırlamış durumda. SD kartdesteği de bulunuyor. Ekran tarafında ise 5 inç IPS HD ekrana yer veren firma, Gorilla Glass 4 ile ekranı korumak istemiş. Kamera tarafında ise 13MP Arka ve 5MP ön kamera standardından uzaklaşılmamış durumda. Tüm bu özelliklere ise 2500mAh pil enerji vermeye çalışacak.

İşletim sistemi olarak ise Android Lollipop kullanacak olan General Mobile 4G, bu alanda çok önde olacak gibi. Çünkü tüm güncellemeleri direk Google tarafından alacak ve en önce güncellenen telefonlardan biri olacak.

General Mobile 4G Fiyatı

General Mobile 4G ülkemizde 699TL tavsiye edilen satış rakamı ile satışa sunulacak. Fiyatı ile ilgi toplayacağı ve iyi rakamlara ulaşacağı söylenebilir. Ancak yine de telefonu tam görmeden birşey söylemek güç.

Kaynak: http://tavsiyelazim.com/general-mobil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın