Görüş Bildir
Haberler
Genç Kaleciden Kötü Haber!

Genç Kaleciden Kötü Haber!

Batuhan
10.03.2015 - 12:38 Son Güncelleme: 10.03.2015 - 17:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan genç kaleci Servet Dündar'ın beyin ölümün gerçekleştiği öğrenildi.

Dündar, 10 gündür Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam savaşı veriyordu. Hastaneden, Dündar'ın beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu.

Genç kaleci bıçaklandığında yanında olan eniştesi olayı anlattı

BEYİN ölümü gerçekleştiği belirtilen genç kaleci Servet Dündar'ın saldırıya uğradığında yanında olan eniştesi İsrafil Dündar olayı anlattı.

Kendisi de kolundan ve kalçasından bıçaklanan İsrafil Dündar saldırganların 5 kişi olduğunu ve 3'ünü tanıdığını söyledi. 

Servet Dündar ile birlikte evlerinin bulunduğu mahalledeki bir kebapcıda yemek yediklerini ve çıkışta 5 kişinin önlerini kestiğini söyleyen İsrafil Dündar, 'Önümüzü kestiler. Para istediler. 2 kişi Servet'i götürdü. Bir çocuğun elinde bıçak vardı. 2 dakika sonra gelip beni de bıçakladılar' diye konuştu. 

Saldırganların 3'ünün adlarını veren Dündar, bu kişileri işyerine yakın çalıştıkları için tanıdığını ve isimlerini polise de verdiğini söyledi. Bu arada genç kalecinin annesi Gülizar Dündar, 'Doktorlar bize bir bilgi vermedi diyerek' hastane önünde acılı bir şekilde bekleyişini sürdürüyor. Servet Dündar'ın babası Şükrü Dündar ve kardeşi Özcan Dündar da bu sabah olayla ilgili gazetecilere benzer açıklamalarda bulundu.

Özgür ALTUNCU / Özgür ARSLAN İstanbul DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0