Görüş Bildir
Haberler
Geçtiğimiz Günlerde Final Sezonu Yayınlanan Sex Education'ın Unutulmaz Karakterlerinin İmrenilesi Değişimleri

Geçtiğimiz Günlerde Final Sezonu Yayınlanan Sex Education'ın Unutulmaz Karakterlerinin İmrenilesi Değişimleri

Kumsal
30.09.2023 - 07:48

Geçtiğimiz günlerde, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından olan Sex Education dizisinin final sezonu yayınlandı. Seyirciyle arasında inanılmaz bağlar kuran karakterlerin ilk bölümden son bölüme yaşadıkları değişimleri irdeledik👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/sam_cleal/se...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Asa Butterfield, Otis Milburn

1. Asa Butterfield, Otis Milburn

Dizinin baş karakteri Otis, dizinin başlarında oldukça endişeli ve kafası karışık küçük bir çocuk olarak karşımıza çıkar! Yaşının ilerisinde bir bilgeliğe sahip olsa da Otis'in kabuğundan çıkması için biraz tecrübe ve heyecan verici yeni ilişkiler gerekiyor. Dördüncü sezonun sonunda, daha önce hiç olmadığı şekilde olayları akışına bırakabilen çok yönlü bir insan! İşte olgunlaşma budur.

2. Ncuti Gatwa, Eric Effiong

2. Ncuti Gatwa, Eric Effiong

Tartışmasız dizideki en iyi karakterlerden biri olan Eric, kendinden şüphe eden bir karakterden gurur ve güçle parlayan bir karaktere dönüşüyor. Dört sezon boyunca izlediği yol ilham verici. Birinin itibarını savunmak ya da nefret edenlere haddini bildirmek için gülümsemeden ya da zekice bir çıkış yapmadan duramıyor. İşte bu yüzden birçok seyircinin favorisi.

3. Emma Mackey, Maeve Wiley

3. Emma Mackey, Maeve Wiley

Maeve, dizinin başında dünyaya karşı nefret ve öfke duyan, içine kapanık bir birey olarak karşımıza çıkar. Ayrıca yeteneklerine rağmen kendine olan inancı da yok denecek kadar azdır. Dizinin sonunda Maeve sevdi, kaybetti ve sesini buldu. Sayısız kez kendini savunur ve sonunda ile kendisi olabileceği bir aile bulur.

4. Mimi Keene, Ruby Matthews

4. Mimi Keene, Ruby Matthews

Ruby birinci sezonun ilk birkaç bölümünde sadece kaba bir kızdı, ancak dizi boyunca karakter gelişimi oldukça üst düzeyde. Şirret dış görünüşünün altında, Ruby muazzam bir kalbi olduğunu gösterdi,. Hayat tarafından birkaç kez canı yakılmıştı. Dördüncü sezonda Ruby bambaşka biri oldu - daha nazik, daha güçlü ve her zamankinden daha iyi!

5. Connor Swindells, Adam Groff

5. Connor Swindells, Adam Groff

Belki de en çarpıcı değişimi geçiren karakter Adam'dır. Açıkçası bir pislik olarak çıkıyor karşımıza; ciddiyetten yoksun, sürekli kaba ve tamamen bastırılmış. Ancak dizinin ortalarında bile tamamen farklı biri haline geliyor. Eric'le olan ilişkisi onun daha duyarlı olmasını sağlıyor, böylece dördüncü sezonda babasıyla olan bozuk ilişkisini onarmaya hazır hale geliyor ki bunu izlemek çok güzel.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aimee Lou Wood, Aimee Gibbs

6. Aimee Lou Wood, Aimee Gibbs

Aimee, ilk bölümünden itibaren çok sevimli bir kızdır ama öğreneceği çok şey olduğu da bir gerçekti -sadece diğer insanlar hakkında değil, kendisi hakkında da. Aimee birçok şey yaşar. Bunlar onu; daha güçlü, daha akıllı, ne istediği ve neye ihtiyacı olduğu konusunda daha özgüvenli yapar. Aimee sevimliliğini ya da doğal cazibesini asla kaybetmese de finalde daha kötü bir kadın olduğu kesin.

7. Kedar Williams-Stirling, Jackson Marchetti

7. Kedar Williams-Stirling, Jackson Marchetti

Sporcu görünüşünün ardında bir duygu karmaşası ve gizli güvensizlikler yatıyor ve dizi boyunca Jackson bu gizli derinliklere atlıyor ve en iyi şekilde kendi sorunlarını çözüyor. Viv ile harika bir dostluk kuruyor ve travmasıyla yüzleştikten sonra çok açıdan daha iyi bir insan oluyor.

8. Alistair Petrie, Michael Groff

8. Alistair Petrie, Michael Groff

Bay Groff, Moordale'deki korkutucu rolüyle karşımıza çıkar. Bir öğretmen, bir ebeveyn ve bir koca olarak sayısız hata ve kötü kararlar verir. Üçüncü ve dördüncü sezona gelindiğinde, neden ve nasıl kendi üzerinde çalışması gerektiğini anlamaya başlıyor ve kendini buna adıyor. Finalde Adam'la kucaklaşması, kendi üzerine düşünmesinin doruk noktasıdır.

9. Samantha Spiro, Maureen Groff

9. Samantha Spiro, Maureen Groff

İlk başta; kocasına karşı gelmekten, oğlunu teselli etmekten ve hatta cinselliğini sahiplenmekten korkan, oldukça korkak bir kadın olarak tanırız onu. Jean ile olan arkadaşlığı ve Michael'dan ayrılması dolayısıyla Maureen kendini güçlü hissetmeyi öğreniyor. Kişiyi mutlu eden şeylerin peşinden gitmek için hiçbir zaman geç olmadığını kanıtlayan ilham verici bir yolculuğun ana kahramına dönüşüveriyor.

10. Gillian Anderson, Jean Milburn

10. Gillian Anderson, Jean Milburn

Jean'i kim unutabilir ki? Son sezonda gerçekten çok şey yaşıyor! Oldukça başarılı ve yetkin bir kadın olmasına rağmen Jean'in de dizinin başında hayat hakkında öğrenmesi gereken çok şey var. Birinci sezondaki bağlanma sorunlarına rağmen Jakob ile aşkı buldu. İşler yolunda gitmeyince de pes etmedi. Jean, Otis ve Joy'a en iyi şekilde annelik yapmanın ve muhteşem yuvasını korumanın bir yolunu buldu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
8
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın