Görüş Bildir
Haberler
Game Of Thrones' un Lordu Jon Snow ' un Kesin Ölümü

Game Of Thrones' un Lordu Jon Snow ' un Kesin Ölümü

Ms. Cat Lovers
22.06.2015 - 23:06 Son Güncelleme: 22.06.2015 - 23:22

Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümde Jon Snow son kez ekranlara geldi.

Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümde Jon Snow son kez ekranlara geldiHBO'nun reyting rekortmeni dizisi Game Of Thrones 5. sezon son bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. Game «Önceki Haber     Sonraki Haber»

PaylaşTweetlePaylaşGönderYorumla

Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümde Jon Snow son kez ekranlara geldiHBO'nun reyting rekortmeni dizisi Game Of Thrones 5. sezon son bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümünde Jon Snow'un ani ölümü damga vurdu.

Son güncelleme: 22 Haziran 2015 17:28

Game of Thrones 5. sezon 10. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesen sahneleriyle ekrana geldi. Her sezon olduğu gibi bu sezonda adından sıkça söz ettiren Game of Thrones 5. sezon 10. bölümü de çok şaşırttı. Dünyanın her yerinde rekor kırmayı başaran dizi, 10. bölümüyle ekranlara 1 sene kadar ara verdi. Toplamda 10 bölümden oluşan Game of Thrones 5. sezon final bölümünde yaşanacaklar büyük bir merak konusuydu. Sezona olaylı bir şekilde başlayan ve geçen bölümlerde tecavüz sahnesi ile adından çok söz ettiren Game Of Thrones 10. bölümü 14 Haziran Pazar günü saat 21.00'de kendi kanalı HBO'da ekrana geldi. İşte,Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümde yaşananlar!

GAME OF THRONES 5. SEZON FİNAL BÖLÜM ÖZETİGame Of Thrones 5. sezon 10ç bölümünde Yediler'i güçlendirip, kendi kazdığı kuyuya düşen Cersei Lannister, Kızıl Kale'ye geri dönebilmek için 'itirafı' kabul etti ve utanç yürüyüşüyle cezalandırıldı. Henüz erişkin bir ejderha olmayan Drogon, aldığı mızrak yaralarından sonra Khaleesi'yi resmen dünyanın bir ucuna götürdü. Theon ise Game Of Thrones son bölümünde Sansa'ya nihayet yardım etmeye karar verdi. Brienne, Renly Baratheon'un ağabeyi ve kısmen katili sayılan Stannis Baratheon ile karşı karşıya geldi. Game Of Thrones 5. sezon final bölümünün en çarpıcı sahnesi ise kuşkusuz Özgür Halk'a olan düşkünlüğü sebebiyle Gece Nöbeti'nin hedefi haline gelen, Lord Kumandan'lığa yükselen, Jon Snow'un öldürülmesi oldu.Of Thrones 5. sezon 10. bölümünde Jon Snow'un ani ölümü damga vurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Game Of Thrones 5. Sezon Finali Fragmanı

Jon Snowun ÖLMESİNE inanmak biraz güç ancak maalesef bir daha ki sezon canımız snowumuz olmayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın