Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones Orkestrası Oluşturuluyor

Game of Thrones Orkestrası Oluşturuluyor

Onedio Medya
09.08.2016 - 20:26 Son Güncelleme: 10.08.2016 - 17:52

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Game of Thrones'un müzikleri orkestra ve koro eşiliğinde ABD'de yapılacak konserlerle seyirciyle buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizinin yapımcı şirketi HBO, izlenme rekorları kıran 'Game of Thrones'un müziklerinin büyük bir orkestra ve koro tarafından gelecek yılın şubat ayından itibaren ABD'nin 28 şehrinde düzenlenecek konserlerde canlı olarak seslendirileceğini açıkladı.

Dizinin müziklerinin bestecisi Ramin Djawadi de Los Angeles'ta bir etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, 28 şehri kapsayan turnede, dizinin müziklerinin dev ekrandan bazı önemli sahnelerin gösterimiyle seyirciyle buluşacağını söyledi.

Bunun sadece bir konser değil aynı zamanda görsel bir şölen olacağını da belirten Djawadi, turneyle ilgili çok heyecanlı olduğunu çünkü konserlerden bazılarında orkestra şefliği yapacağını ve bazı enstrümanları çalacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Game of Thrones Canlı Konser Deneyimi' adlı turne 15 Şubat 2017'de Missouri eyaletinin Kansas şehrinde başlayacak. Konserler New York, Los Angeles, Boston, Chicago, Toronto, Salt Lake, Las Vegas, Denver, Philadelphia ve Washington'ın da aralarında bulunduğu şehirlerde düzenlenecek.

Konser turunun ileride dünyaya yayılıp yayılmayacağı şu an için henüz bilinmiyor.

HBO, geçen ay 'Game of Thrones'un 2018'de yayınlanacak 8. sezonunda final yapılacağını açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
39
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyşey

game of thrones in 6. sezonunda tiyatromsu bişi vardı onun gibi mi olucak acep kksksk

Mrs.Patates

Hep oralarda olsun zaten -_-

Pasif Kullanıcı

Bilecik'e gelsinler yhaa..

şeyşey

ankara falan olsa neyse ne de bilecik ne abi