Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S6'nın En Net Görüntüsü Yayınlandı

Galaxy S6'nın En Net Görüntüsü Yayınlandı

ATKN
23.02.2015 - 14:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung, Galaxy S6 için yayınladığı yeni Unpacked 2015 videosu ile cihazın tasarımı hakkında ipuçları veriyor. İşte Galaxy S6'nın en net görüntüleri.

Samsung, tamamı metal tasarımdan oluşacak keskin hatlara sahip olacak amiral gemisi Galaxy S6'yı önümüzdeki hafta tanıtacak. Galaxy S6'nın teknik bilgileri sızmış olsa da cihazın saf tasarımı büyük merak konusuydu.

Spigen ve OBLIQ gibi kılıf üreticileri Galaxy S6'nın kılıfla çekilmiş görüntülerini yayınlamış ancak cihazın hatları ile ilgili olan detaylar sır perdesi altındaydı. Bugün Samsung merak edilen Galaxy S6'nın tasarımı ile ilgili bir video yayınladı ve sır perdesinin ucunu biraz araladı.

Kavisli ekrana sahip olacak

Samsung Galaxy Unpacked 2015 adı altında paylaşılan bu video Galaxy S6'nın ekranının kenarlara doğru kavisli olacağını ve tasarımın cihazın su damlacığı gibi parlayacağını ortaya çıkarıyor. Videoda ayrıca Galaxy S6'nın metal kasaya sahip olacağına da yer veriliyor.

Son 3-4 yıldır telefon tasarım adına Note Edge dışında pek bir başarı sergileyemeyen Samsung'un bu kötü gidişata Galaxy S6 ile son vereceğini tahmin ediyoruz. Umarız bu tahminlerimiz ve yayınlanan videoda anlatılanlar boşa çıkmaz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/galaxy-s6nin-e...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0