Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S5 Mini'de Dikkat Çeken Ayrıntı

Galaxy S5 Mini'de Dikkat Çeken Ayrıntı

Caner
06.07.2014 - 14:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galaxy S5 Mini'de Dikkat Çeken Ayrıntı

Galaxy S5’i daha kompakt bir yapıya bürüyen ve Galaxy S5 mini adı altında tüketicilerle buluşturan Samsung, cihazda 4.5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana yer veriyor. 1.4GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisinden güç alan mini cihazın bellek bölümünü 1,5GB RAM, 16GB dahili depolama ve 64GB’ye kadar hafıza kart desteği oluşturuyor.

Abisi gibi IP67 sertifikası yani suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan Galaxy S5 mini’de, bu özelliğe rağmen Samsung’un telefonun alt bölümünde yer alan microUSB 2.0 girişini herhangi bir kapakla kapatmadığını görüyoruz. Oysa Galaxy S5’te bu bölüm su kaçırmaya karşı plastik bir yapıyla kapatılmıştı. Görünüşe bakılırsa Samsung bu bölümü kapatmadan da telefonu suya karşı dirençli hale getirmeyi başarmış. Galaxy S5’te söz konusu kapak kimi kullanıcılar için koparak sorun haline gelmişti.

Galaxy S5 mini’den hareketle suya karşı dayanıklı olması beklenen Galaxy Note 4’te de USB 3.0 girişinin açık bırakılacağını ön görebiliriz.

Galaxy S5 mini'nin diğer özelliklerini sıralayacak olursak; 8MP arka kamera, 2.1MP ön kamera, 2.100mAh kapasiteli pil, Android 4.4. KitKat işletim sistemi, en son sürüm TouchWiz kullanıcı arayüzü, Bluetooth 4.0 LE, NFC, LTE desteği, kızılötesi sensör, parmak izi sensörü, arka bölümde kamera altına yerleştirilen kalp hızı ölçüm sensörü, S-Healt, Gizli Mod, Çocuk Modu ve Ultra Güç Tasarruf modu.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/gal...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0