Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı 5 Futbolcu Milli Takım Kampında Sakatlandı

Galatasaraylı 5 Futbolcu Milli Takım Kampında Sakatlandı

Galatasaraylı futbolcular Eren Derdiyok ve Sneijder, milli takım maçlarında sakatlanarak sarı kırmızılı takımı zora soktu. Galatasaray'da daha önce de Sigthorsson, Serdar Aziz ve Hakan Balta milli maçlarda sakatlanmıştı. Böylece sarı kırmızılı takımda milli takımda sakatlanan futbolcu sayısı 5'e yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsviçre Futbol Federasyonunun sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İsviçre'nin deplasmanda Macaristan'ı 3-2 yendiği maçta sakatlanan Eren Derdiyok'un kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

Kas problemi yaşayan 28 yaşındaki Eren Derdiyok'un sağlık durumuna ilişkin ise ayrıntılı bilgi verilmedi.

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind ise elemelerde Hollanda'nın Belarus'u 4-1 yendiği grup maçının ilk yarısında sakatlanan Wesley Sneijder'in, pazartesi günü yapacakları Fransa maçında oynama ihtimalinin düşük olduğunu söyledi.

Blind, 32 yaşındaki Galatasaraylı oyuncunun Fransa karşısında oynamama ihtimalini düşünerek kadroya Feyenoord'da forma giyen 21 yaşındaki Tonny Vilhena'yı davet ettiğini açıkladı.

Böylelikle Galatasaray'da milli maçlarda sakatlanan futbolcuların sayısı 5'e yükselmiş oldu. Sarı kırmızılı takımda daha önce de Kolbeinn Sigthorsson, Serdar Aziz ve Hakan Balta sakatlık yaşayan isimlerdi. 

İzlandalı Kolbein Sighthorsson ile Serdar Aziz, geçtiğimiz ay milli takım maçlarında sakatlanmış ve Galatasaray forması giyemeden operasyon geçirmişlerdi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın