Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Olağanüstü Seçime Gidecek

Galatasaray Olağanüstü Seçime Gidecek

Galatasaray Kulübünde Burak Elmas yönetimi idari yönden ibra edilmedi. Kulüp Başkanı Elmas yaptığı açıklamada tüzük gereği olağanüstü seçimli genel kurul kararı alacaklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-kırmızılı kulübün 26 Mart Cumartesi günü saat 10:00'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başlayan Olağan Genel Kurulu yaklaşık 22 saat sürdü. Hem eski başkan merhum Mustafa Cengiz yönetiminin son döneminin, hem de Burak Elmas yönetiminin ibra edilip edilmeyeceği sabaha karşı belli oldu.

OdaTV'nin aktardığına göre Mustafa Cengiz yönetiminde geçilen 2021'in ilk yarısı idari ve mali açıdan ibra edildi. Galatasaray'da 2021 yılı Burak Elmas'ın 6 aylık dönemi idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ise ibra edildi.

Burak Elmas: 'Seçime gideceğiz'

Burak Elmas: 'Seçime gideceğiz'

Burak Elmas ise, 'Hakkınızı helal edin. Tüzüğümüzün gereği olarak önümüzdeki hafta kararı uygulamaya sokup seçime gideceğiz. Hepinize teşekkür ederim' dedi.

Osman Tanburacı salondan çıkarıldı 👇

Hayatta olan Dursun Özbek'e rahmet dilendi: "Ben yaşıyorum yahu"

Hayatta olan Dursun Özbek'e rahmet dilendi: "Ben yaşıyorum yahu"

Genel Kurul'da dikkat çeken başka bir an daha yaşandı. Üye Cahit Göncü, merhum başkan Mustafa Cengiz'i anarken, yanlışlıkla Dursun Özbek'i andığını söyledi. Dursun Özbek ise ayağa kalkarak 'Ben yaşıyorum yahu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabzonnn

Bakalım Galatasarayın içinde bahis çeteleriyle birlikte çalışan kimmiş onu da görmüş oluruz. Fenerbahçe ve Beşiktaşınkileri biliyoruz

mustafa karakaya

peki o kişileri savcılığa verdin mi