Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 3-1 Karşıyaka

Galatasaray 3-1 Karşıyaka

Enver K.
09.01.2016 - 18:03 Son Güncelleme: 09.01.2016 - 20:47

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka'yı 3-1 mağlup etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Denizli: "Transfer olacaktır, olmak zorundadır"

Mustafa Denizli: "Transfer olacaktır, olmak zorundadır"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan GalatasarayTeknik Direktörü Mustafa Denizli, iki takımında maç öncesi puan kaybı yaşamadığını hatırlatarak, grubun kaderini belirleyecek karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını belirtti.

Özellikle ilk yarıda yüksek tempoda oynadıklarını aktaran Denizli, şöyle konuştu:

'İlk yarı diğer maçlara göre daha farklıydı. Daha farklı bir maç olabilirdi. Ciddi pozisyonlarımız vardı. Hem 9 puana ulaşmak hem de evimizde kazanarak kampa gitmek bizim açımızdan önemliydi. Bunları artı olarak kamp döneminde değerlendirirsek ikinci yarıya daha sağlıklı hazırlanma imkanı buluruz. Pozisyon oluşturmakta fazla zorlanmadık. Tabii ki eksiklerimiz var. Düşündüğümüz dış takviyelerle ikinci yarı daha sağlıklı, üreten ve mücadele eden bir Galatasaray'ı taraftarlarımızla buluşturacağız.'

'Transfer olacaktır, olmak zorundadır'

Sarı-kırmızılıların tecrübeli teknik direktörü, yarın başlayacak Antalya kampına transferlerin yetişmesi gerektiğini dile getirdi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü aktaran Denizli, 'Ara transfer döneminde transfer çok kolay değil. Talip olduğumuz futbolcuların kulüpleriyle kontratları var. Dolayısıyla işin zorluk derecesi artıyor. Bazı bölgelerimizin alternatifi yok. Dolayısıyla önümüzdeki 3 kulvar için kadroyla ilgili düşündüklerimizi yapmak zorundayız. Muhtemelen kamp çalışmalarına katılacak arkadaşlar olacaktır.Transfer olacaktır ve olmak mecburiyetinde'

Galatasaray 3-1 Karşıyaka

Galatasaray 3-1 Karşıyaka

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası üçüncü maçında Karşıyaka'yı 3-1 mağlup ederek dokuz puana ulaştı. Akhisar Belediyespor ve Kastamonuspor 1 puanda kaldığı için Galatasaray büyük ölçüde gruptan çıkma şansı yakaladı.

Kasımpaşa'dan transfer edilen Ryan Donk, Galatasaray formasıyla ilk maçına Karşıyaka karşısında çıktı. Bu maç öncesinde iki takım da ilk 2 maçlarını kazanmıştı. Galatasaray maça as ağırlıklı bir kadroyla çıkarken sakatlığı düzelen Jason Denayer, stoper mevkisinde görev aldı.

Galatasaray 10. dakikada Sinan Gümüş ile öne geçerken Bilal Kısa, 26'da farkı ikiye çıkardı. 28'de ise Gökhan Ünal bu gole yanıt verdi. 44. dakikada ise Donk ilk maçında beğenilen performansına bir de gol ekledi.

İkinci yarıda Galatasaray tempoyu düşürdü ve skoru korudu. 3-1 kazanan sarı kırmızılılar üçte üç yaparak zirvedeki yerini korudu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilal'den müthiş gol

Umut zoru başardı

Goal, AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
4
3
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Özgen

Umut Bursa'ya gidişinin yolunu yapıyor yavaştan Denge Dengeoğlu'nun açıklamalarından sonra.