Galatasaray’ın Yeni Transferi Kerem Demirbağ’ın Belindeki Silah Benzeri Görüntü Gündem Oldu
Galatasaray, Bayern Leverkusen’de forma giyen Türk asıllı oyuncu Kerem Demirbağ’ı kadrosuna kattı. Yeni transfer Kerem Demirbağ, dün Galatasaray’ın Zalgiris ile oynadığı maçı stadyumdan takip ederken, sosyal medyada da paylaşılan bir görüntü ise gündem oldu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Galatasaray’ın yeni transferi Kerem’in, İstanbul’a gelişindeki görüntüleri çok konuşulmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Galatasaray, sosyal medyadaki mesajlar sonrasında Kerem’in transfer duyurusunu ise Ezel teması ile yapmıştı.

Kerem Demirbağ’ın, dün stadyum çıkışındaki görüntüleri de çok konuşuldu.

Kerem’in belinde bulunan ve telefondan kaynaklandığı düşünülen şişkinlik, “dayı harbiden emanetle geziyor” yorumunu da beraberin getirdi.

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
👇

👇

👇
Sosyal medyadan tepkiler 👇

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri




Yorum Yazın