Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray, İlk Hazırlık Maçında Thun ile 1-1 Berabere Kaldı

Galatasaray, İlk Hazırlık Maçında Thun ile 1-1 Berabere Kaldı

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'nin Thun takımı ile mücadele etti. Sarı kırmızılı ekip öne geçtiği maçta Thun ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'ın golü 26. dakikada Bruma'dan gelirken Thun, 58. dakikada Dennis Hediger ile eşitliği yakaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'nin Gwatt bölgesinde kamp yapan sarı-kırmızılı takım, bu ülkenin Süper Lig ekiplerinden Thun ile Lachen Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Galatasaray'ın 11'i

Galatasaray karşılaşmaya Cenk Gönen, Martin Linnes, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Lionel Carole, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Sinan Gümüş, Wesley Sneijder, Armindo Bruma ve Umut Bulut ilk 11'iyle başladı.

Thun ise müsabakada Faivre, Markovic, Ribeiro, Bürki, Joss, Fassnacht, Hediger, Geissmann, Tosetti, Rapp, Peyretti ilk 11'iyle sahada yer aldı.

Bruma performansıyla dikkat çekti

Maça iyi başlayan Galatasaray, özellikle Bruma'nın sol kanattaki etkili oyunuyla rakip kaleye gitmeye çalıştı.

Maçın 25. dakikasında kanat değiştirerek sağ tarafa geçen Portekizli futbolcu, Thun yarı sahasında aldığı topla çalımlarla ilerledi ve ceza sahası çizgisi üzerinde sol ayağıyla yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Müsabakanın 28. dakikasında Thun savunmasında görev yapan Bürki, gole giden Umut Bulut'a faul yapınca kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Pozisyonun devamında Sneijder'in ceza sahası önünde kullandığı serbest vuruşta savunmaya çarpan top, üst direkten kornere gitti.

Bir kişi eksik kalan rakibi karşısında oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren sarı-kırmızılı takım, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarının başında Galatasaray'da Cenk Gönen, Linnes, Carole, Hamit Altıntop, Sinan Gümüş, Sneijder ve Bruma oyundan çıkarken, bu futbolcuların yerine İsmail Çipe, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Birhan Vatansever, Olcan Adın, Emrah Başsan, Yasin Öztekin maça dahil oldu. Maçın 66. dakikasında Ryan Donk'un yerine Gökay Güney, Umut Bulut'un yerine de Berk İsmail Ünsal oyuna girdi.

Müsabakanın 57. dakikasında Galatasaray savunmasının yaptığı hata sonucunda uygun durumda kaleciyle karşı karşıya kalan Hediger topu filelerle buluşturarak skoru 1-1 yaptı.

İkinci yarının büyük bölümünde yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden sarı-kırmızılı takım, bir kişi eksik olan rakibi karşısında özellikle hücumda beklenen performansı ortaya koyamadı ve 1-1'lik beraberliğe razı oldu.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın