Görüş Bildir
Haberler
Arena'da Sneijder Fırtınası

Arena'da Sneijder Fırtınası

Fatih UZUN
18.10.2014 - 17:51 Son Güncelleme: 18.10.2014 - 21:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Wesley Sniper!

Türk Telekom Arena'da 'derbi gibi derbi' oynandı. İki ezeli rakip G.Saray ile F.Bahçe'nin kapıştığı müthiş maçta her şey vardı. Kanarya, Emenike ve Kadlec'le çok net fırsatları harcadı; Aslan, Olcan ile direğe takıldı. Sarı lacivertlilerde 53'te Bruno Alves kızardı, 88 ve 90'da sahne alan Sneijder, ceza sahası dışından attığı 2 muhteşem golle F.Bahçe'yi yıktı, 90+5'te Alper'in golü maçın skorunu belirledi. Son maçların aksine kavga-gürültünün hakim olmadığı derbide Cimbom, 2-1'le F.Bahçe'nin bileğini büktü.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Türk Telekom Arena'da nefesleri kesen bir mücadeleye sahne maç G.Saray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe, ilk yarıda oyun domine ederken Emenike ile net fırsatları değerlendiremedi. Cimbom, rakip kalede Sneijder, Olcan ve Burak'la etkili olmaya çalıştı aradığı fırsatları bulamadı.

İkinci yarıda bambaşka bir şekle bürünen Aslan, F.Bahçe kalesinde bir çok tehlike yakaladı. Sneijder ile gole yaklaşan, Olcan ile direği döven, Emre Çolak ile net pozisyonlardan yararlanmayan Cimbom, aradığı golü 88'de buldu.

Aslan'ın Hollandalı süper yıldız Wesley Sneijder, ceza sahası dışından yaklaşık 25 metreden yaptığı vuruşla Volkan'ı sol köşeden avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

TT Arena'da sazı eline alan Sneijder, 90'da ise bu kez sağ köşeden topu filelerle buluşturdu. Yine ceza sahası dışında topla buluşan Hollandalı yıldız, ölçtü, biçti füzesini yolladı ve Volkan'ı bir kez mağlup ederek skoru 2-0'a getirdi.

Fenebahçe'nin golü ise 90+5'te geldi. Soldan içeriye giren Hasan Ali, bom durumdaki Alper Potuk'u gördü. Alper'in boş kaleye attığı gol maçın skorunu ilan etti: 2-1.

Galatasaray, bu galibiyetle 13 puana yükselerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe ise 10 puanla 4. sırada kaldı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk 11'ler Belli Oldu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0