Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Saati Belli Oldu

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Saati Belli Oldu

Batuhan
05.04.2016 - 15:43

İl Güvenlik Kurulu, güvenlik nedeniyle ertelenen ve 13 Nisan Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin saat 19.30'da başlayacağını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanması gereken ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından terör olayları nedeniyle 13 Nisan tarihine ertelenen GalatasarayFenerbahçe maçının saati de belli oldu. Bugün 14:00’de toplanan İl Güvenlik Kurulu, derbinin 19:30’da oynanmasına karar verdi.

Ne olmuştu?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 20 Mart tarihinde oynanması gereken karşılaşma 'terör saldırısı' şüphesiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Galatasaray'dan bilet açıklaması

Galatasaray'dan bilet açıklaması

Galatasaray kulübü, biletlerin 5 Nisan (bugün) saat 17:30'da satışa çıkacağını duyurdu. İşte yapılan açıklamanın tamamı;

'Spor Toto Süper Lig 26. hafta karşılaşmasında, 13.04.2016 saat 19:30’da Galatasaray A.Ş.– Fenerbahçe A.Ş. ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 05 Nisan 2016 Salı günü saat: 17:30’da, Beyoğlu GSStore, Aslanlı yol gişeleri, aktif satış noktaları ve passo.com.tr üzerinden satışa sunulacaktır.

- Daha önce bilet almış olan taraftarlarımız passolig kartları ile stadyuma giriş yapabilirler.

- Bilet satın almış olup karşılaşmaya gelemeyecek olan taraftarlarımız https://www.passo.com.tr/ üzerinden Passolig’i olan bir başka taraftara maçlık devir işlemi yapabilecektir.

- Engelli bilet başvurusu yapıp bilet almaya hak kazanan engelli taraftarlarımız maç günü Aslanlı yol engelli bilet gişesinden Passolig kartlarına biletlerini yükletebilecekler. Listeye buradan http://www.galatasaray.org/haber/futbol/spor-toto-super-lig/fenerbahce-maci-engelli-bilet-listesi/32032 ulaşabilirsiniz.

- Önceden bilet almış olup, iptal ettirmek isteyen taraftarlarımız 08.04.2016 Cuma günü saat: 17:00’a kadar ” https://www.passolig.com.tr/iletisim “ formu doldurarak veya 0850 724 33 44 no’lu passolig çağrı merkezinden iade talebinde bulunabilirler.

- Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.

-              Türk Telekom Arena Aslanlı yol gişeleri hafta içi ve C.tesi  10:00 - 19:00 Pazar 11:00-17:00 arası hizmet vermektedir.

-              Beyoğlu GSStore haftanın her günü 10:00 -22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

-              Size en yakın aktif satış noktalarını www.nkolay.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

-              Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

-              0-6 yaş ücretsizdir.

-              E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onediouyesi1

bu harika bi haber! dostum mutlaka izlicem👊👊👌👌👍👍 🙌 🙌 😀😀

Fatih KATRANCI

iyi oldu bu saat haftaiçi gündüz çok saçma olurdu

Mehmet YILMAZ

Fenerbahçe Beşiktaşın yenilmesinin verdiği gazla saldiracak :) Sağlam oynayıp açık vermememiz gereken maç.