Görüş Bildir
Haberler
Arena'da Sürpriz Sonuç

Arena'da Sürpriz Sonuç

Fatih
22.01.2015 - 19:50 Son Güncelleme: 22.01.2015 - 22:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Kupası erteleme maçında Galatasaray evinde, 2. Lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Diyarbakır ekbine galibiyeti getiren golleri üçüncü dakikada Ercan Çapar ve 90+2'de Yusuf Yağmur attı.

Grupta oynadığı ilk üç maçı kazanan Sarı kırmızılılar, ilk puan kaybını yaşadı. Galatasaray bu puan kaybına rağmen averajla liderliğini sürdürdü.

Gruptaki ilk galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise puanını dörde yükseltti.

Galatasaray'da, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Koray Günter ile Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Aurelien Chedjou, bu maçta forma giyemedi.

Sarı kırmızılılar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu, Melo, Hakan Balta, Telles, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Bruma, Olcan Adın, Sneijder ve Pandev 11'i ile çıktı.

Galatasaray'da, Gökhan Zan, Hamit Altıntop ve Blerim Dzemaili maç kadrosuna alınmadı.

Sarı kırmızılı taraftarlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına ilgi göstermedi. Türk Telekom Arena tribünleri önemli ölçüde boş kalırken, az sayıda futbolsever müsabakayı takip etti.

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/are...

Sneijder'den Şok Tepki

Galatasaray 2. yarının büyük bir bölümünü Diyarbakırspor karşısında yenik götürürken, Wesley Sneijder bir pozisyonda hakeme el kol hareketleri ile itiraz etti.

Bu olayın hemen ardından Hamza Hamzaoğlu Hollandalı yıldızı çıkarıp genç stoper Emre Can'ı oyuna sürdü. Sneijder oyundan çıkarken, bilekliğini sıyırıp yere atarak, çıkarılmasına tepki gösterdi.

Hollandalı futbolcu, çıkışta Hamza Hamzaoğlu'nun uzattığı eline karşılık verdi ancak yedek kulübesinde beklemeyip, soyunma odasına gitti.

HaberTürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0