Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Sakat Futbolcularla İlgili Açıklama

Galatasaray'dan Sakat Futbolcularla İlgili Açıklama

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in en kısa sürede takıma katılması için çalıştıklarını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakatlığı bulunan oyuncuların son durumlarıyla ilgili GSTV'ye açıklama yapan Yener İnce, Hollanda Milli Takımı'nın Fransa ile oynadığı dostluk maçında sakatlanan Sneijder için ilk günden itibaren tedavi programı hazırladıklarını anlattı.

Oyuncu için birtakım ilaçlar ve tedavi yöntemleri kullandıklarını anlatan İnce, 'İki gün boyunca tedaviye vereceği cevabı bekledik ve oldukça müspet bir yanıt aldık. Beklentimiz, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde dönmesi yönünde ancak tam vakit vermek istemiyorum, çünkü bu gibi durumlarda oyuncunun vereceği reaksiyonun ardından karar alabiliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan'ın tedavi sürecinin henüz başında olduklarını anlatan Yener İnce, 'Milli takım dönüşü son antrenmanda arka adalesinde bir ağrı hissetmişti. Hafif bir kanamayla birlikte kas hasarı var. Onun da tedavisine hızlı bir şekilde başladık. Şu an için tedavi sürecinin erken dönemindeyiz. Tedavisi şu an planlanan doğrultuda devam ediyor. Selçuk hakkında yarın veya bir sonraki gün, önümüzü daha net görme şansımız olabilir.' değerlendirmesini yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç oyuncu Sinan Gümüş'ün durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydeden İnce, 'Sabri Sarıoğlu'nun da benzer bir şekilde ciddi sakatlığı bulunuyordu. Onun da çalışmaları iyi gidiyor. Son derece yüksek intensite koşularını yaptı. Az bir işimiz kaldı Sabri'de. Hem Sabri hem de Sinan şu an için epey iyi duruma geldi.' şeklinde görüş belirtti.

A Milli Takım'ın İsveç ile oynadığı maçta sakatlanan Hakan Balta için, 'Ayak bileğinden ciddi bir sorun yaşamıştı. Dış yan bağlarının önemli bir tanesinde ciddi gerilmesi vardı ve neyse ki bir kopuk yoktu. Ayak bileği için özel bir tedavimiz var, onu uyguladık. Hızlı bir iyileşme gösterdi. Bugün koşulara başladı, inşallah bu hafta takımla birlikte çalışacak.' değerlendirmesinde bulunan İnce, Jason Denayer'in tempolu koşu programına girdiğini vurgulayarak, Belçikalı oyuncunun da hafta içinde takımla çalışmalara başlamasını beklediklerini sözlerine ekledi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın