Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Eskişehirspor'a Bilet Tepkisi

Galatasaray'dan Eskişehirspor'a Bilet Tepkisi

Batuhan
09.02.2015 - 13:27

Galatasaray, kırmızı siyahlıların belirlediği ücrete karşı gelirken, Eskişehir'in maraton ve numaralı tribünlerinin kapalı olacağını, taraftar üstünlüğünü vermemek için bu çözümü bulduğunu öne sürdü.

Eskişehirspor ile Galatasaray arasındaki maç öncesi ev sahibinin, sarı kırmızılı taraftarlara ayırdığı koltuklara 200 lira değer biçmesi krize yol açtı.

Rakibe 800 koltuk ayıran kırmızı siyahlılara, Galatasaray yönetiminden tepki geldi. Eskişehir, ligde sezon başından bu yana deplasman tribünü biletlerini 17 liradan satıyordu. Yalnızca Konya maçında biletler 30 liradan verildi. Bunun nedeni iki kulübün aralarında geçen yıl bu rakamı belirlemesiydi.

RiCA ETTiLER AMA...

İlk yarıda İstanbul’da ceza nedeniyle Galatasaraylıların alınmadığı maçta, Eskişehirliler bir bileti 100 liraya almıştı. Şok fiyatlar sonrası başkan Mesut Hoşcan’dan ricada bulunan sarı kırmızılı yönetime, iyi haber gelmedi. Galatasaray, bugünkü maçta maraton ve numaralı tribünlerin kapalı olacağını, Eskişehirspor’un seyirci üstünlüğünü vermemek için bu ücreti belirlediğini dile getirdi.

‘Bu hareket hoş değil’

Bilet fiyatlarına tepki gösteren Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst “Soruyorum, Eskişehirspor eğer tribün cezası olmasa idi taraftarına biletleri ne kadara satacaktı? Bu hareket hiç hoş değil” dedi.

Hürriyet

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0